Actueel / Overheid

Podcast geen zorgen voor morgen #4 Gezondheid

24-06-2024 < 1 minuutAnna Veltkamp

Anna Veltkamp in gesprek met Hadewych Cliteur (strategisch adviseur Pharos) en Putri Hintaran (arts GGD Utrecht) over gezondheid en gezondheidsverschillen.

Anna Veltkamp gaat in de vierde aflevering van de podcast “Geen zorgen voor morgen” in gesprek met Hadewych Cliteur (strategisch adviseur Pharos) en Putri Hintaran (arts GGD Utrecht) over gezondheid en gezondheidsverschillen.

Gezondheid is een belangrijk onderdeel van bestaanszekerheid. De gezondheidsverschillen tussen mensen met en zonder bestaanszekerheid zijn groot, omdat bestaanszekerheid of -onzekerheid aanzienlijk bijdraagt aan deze verschillen.

Door persoonlijke verhalen, expertinzichten en diepgaande discussies laat deze aflevering zien dat, hoewel de uitdagingen groot zijn, verandering mogelijk is met collectieve inspanningen en innovatieve benaderingen.

Tafelgasten

  • Hadewych Cliteur strategisch adviseur GezondIn bij Pharos – expertisecentrum gezondheidsverschillen.
  • Putri Hintaran is arts Maatschappij en Gezondheid / infectieziektebestrijding bij GGD regio Utrecht.

Geen zorgen voor morgen

Anna Veltkamp neemt je in de podcast “Geen zorgen voor morgen” mee in de wereld achter het woord bestaanszekerheid. Een hoopvolle podcast over acties die de bestaanszekerheid van mensen morgen al kan vergroten en een perspectief biedt voor de langere termijn. Echte mensen vertellen hun verhaal, soms vanuit een professioneel perspectief en soms vanuit eigen ervaring. Want in mensenlevens gebeuren nou eenmaal blije en droevige dingen. Net als bij iedereen.

Podcast

Podcast geen zorgen voor morgen #1 Schulden

07-05-2024 2 minuten
Lees meer
Podcast

Podcast geen zorgen voor morgen #2 Armoede

27-05-2024 2 minuten
Lees meer
Podcast

Podcast geen zorgen voor morgen #3 Wonen

10-06-2024 < 1 minuut
Lees meer
Podcast

Podcast geen zorgen voor morgen #4 Gezondheid

24-06-2024 < 1 minuut
Lees meer