Zestor event

Wendbaar om een Leven Lang te Ontwikkelen

Leuk dat je aanwezig was op het Zestor event 'Wendbaar om een Leven Lang te Ontwikkelen'. Op deze pagina kun je het Liberating Structures naslagwerk downloaden en lees je welke vijf factoren er zijn om Leven Lang Ontwikkelen succesvol te maken. Als deelnemer aan het Zestor event bieden we je de mogelijkheid om vrijblijvend met ons van gedachten wisselen over een Leven Lang Ontwikkelen in jouw organisatie. Ben je geïnspireerd door de Serious Game en wil je deze ook in jouw organisatie spelen? We bieden het kosteloos aan.

Vijf succesfactoren voor Leven Lang Ontwikkelen

Werkende professionals zijn zich steeds meer bewust van de noodzaak om zich te blijven ontwikkelen op de zich snel veranderende arbeidsmarkt. In sectoren als de zorg, techniek en energie zijn te weinig goed opgeleide mensen om aan de arbeidsvraag te voldoen. De behoefte van de werkende professional om zich te blijven ontwikkelen dagen de kennisinstellingen uit om hierop in te spelen met hun onderwijsaanbod voor professionals.

Met deze whitepaper reikt Morgens vijf succesfactoren aan die je op weg helpen bij het ontwikkelen van LLO binnen jouw organisatie. Sta je aan het begin van dit proces? Of loop je onderweg ergens vast? Put dan inspiratie uit deze vijf succesfactoren die de basis vormen van onze ideale aanpak. Een aanpak die niet vanuit één perspectief naar de verandering kijkt, maar vanuit alle perspectieven.

Leven Lang Ontwikkelen? Vijf succesfactoren!

Vijf succesfactoren waarmee wij denken dat kennisinstellingen snel resultaat boeken én hun Leven Lang Ontwikkelen-aanbod klaar maken voor de toekomst. We stellen praktische oplossingen voor die werken. Oplossingen waarmee kennisinstellingen liever vandaag dan morgen samen met Morgens aan de slag gaan!

Liberating Structures

Tijdens het Zestor LLO-event op 5 oktober hebben we gebruikgemaakt van Liberating Structures. Liberating Structures betekent letterlijk ‘bevrijdende structuren’. Het zijn zogenaamde ‘microstructuren’, structuren die we gebruiken om interactie tussen mensen vorm te geven en te faciliteren. Aanvullende informatie over de vier Liberating Structures-vormen die zijn toegepast tijdens het event vind je in dit bestand.

4 Liberating Structures

Lees meer over de vier werkvormen die gebruikt zijn tijdens het Zestor event op 5 oktober.

Zelf aan de slag

Wil jij de serious game spelen in jouw organisatie, of wil je verder praten over LLO? Geef het hieronder aan. Dan nemen wij contact met je op.

Laat het ons weten

Wil je de game spelen?
Wil je contact met ons?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Wil je verder praten over Leven Lang Ontwikkelen bij jouw onderwijsinstelling? Neem dan contact op met Koen Janmaat, partner bij Morgens.

Meer lezen?

Lees meer over Leven Lang Ontwikkelen.

Interview

Leven Lang Ontwikkelen is over 10 jaar een gemeengoed

20-05-2021 7 minuten
Lees meer
Interview

Leven Lang Ontwikkelen wordt primair onderdeel van ons onderwijs

14-12-2021 5 minuten
Lees meer
Interview

Over 10 jaar bewandelt iedere student een persoonlijk leerpad

14-07-2021 7 minuten
Lees meer
Interview

Leven Lang Ontwikkelen bij ROC TOP

14-12-2021 4 minuten
Lees meer
Interview

Leven Lang Ontwikkelen bij Radboud University

01-03-2022 5 minuten
Lees meer
Artikel

Een Leven Lang Ontwikkelen bij mboRijnland

01-05-2020 3 minuten
Lees meer
Interview

Een Leven Lang Ontwikkelen met Post Academisch Onderwijs in de Techniek bij het PAOTM

19-07-2022 4 minuten
Lees meer
Artikel

Kijk het webinar terug over Leven Lang Ontwikkelen bij universiteiten

20-05-2022 < 1 minuten
Lees meer
Artikel

Oplossingen voor een Leven Lang Ontwikkelen onderwijs

23-06-2020 2 minuten
Lees meer
Event

Kijk het webinar terug over Leven Lang Ontwikkelen

15-12-2021 2 minuten
Lees meer