Actueel / Zorg

Hoe zie jij de toekomst van de GGZ?

22-04-2022 < 1 minuutAnnouck de Boer

Op dit moment is Morgens bezig met een onderzoek naar de GGZ van Morgen. We onderzoeken hoe de GGZ er over tien jaar uitziet, wat de belangrijkste problemen zijn en welke kansen er liggen.  

Hiervoor hebben wij een interviewreeks gehouden met een aantal prominente spelers uit de GGZ over hun visie op de toekomst. Daarnaast hebben wij het webinar ‘Op weg naar de GGZ van Morgen’ georganiseerd. Om ons onderzoek verder te verrijken houden wij nu een enquête op basis van de uitkomsten van de interviews en het webinar.

Wat is jouw mening over de toekomst van de GGZ? Laat het ons weten via de enquête. Invullen duurt slechts 7 minuten. Wil je in september onze publicatie van het onderzoek ontvangen? Geef dit dan aan bij de laatste vraag. Alvast hartelijk bedankt voor je bijdrage!

Deel jouw visie!

Wat is jouw mening over de toekomst van de GGZ? Laat het ons weten via de enquête. Invullen duurt slechts 7 minuten. 

Verder praten?

Wil je gedachten wisselen over de toekomst van de GGZ? Of ben je benieuwd wat Morgens voor je kan betekenen? Neem dan contact op met Annouck de Boer of Mark Reitsma.

Interviews over de GGZ van Morgen

Lees de interviews met o.a. Ellen Mogendorff (directeur TOPGGz), Rob Jaspers (Voorzitter RvB GGNet), Albert Blom (Psychiater & Directeur GGZ Noord-Holland), Machteld Ploeg (lid RvB GGzE) en Gerjan Prins (strategisch alliantiemanager VGZ).

Bekijk alle artikelen
Interview

“Empowerment professional cruciaal voor duurzaamheid GGZ”

09-09-2021 6 minuten
Lees meer
Interview

De GGZ van Morgen: “Op weg naar eenvoud!”

30-08-2021 5 minuten
Lees meer
Interview

Van behandelen en genezen naar gezondheid en herstel!

05-07-2021 5 minuten
Lees meer
Interview

GGZ in de toekomst: Mentale kracht versterken via ecosystemen

20-05-2021 5 minuten
Lees meer
Interview

De toekomst van de GGZ: echt meedoen!

02-12-2021 6 minuten
Lees meer