Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Mathijs Kelder

Vooruitgangskracht volgens Mathijs: "Vooruitgangskracht is voor mij elke dag een klein beetje groeien door beter, sneller, mooier of efficiënter je werk te doen. Door energie uit de organisatie te halen, deze te bundelen en weer voor de organisatie in te zetten ontstaat er synergie. Bij een groot ziekenhuis heb ik samen met een aantal collega’s een jongvereniging opgezet om kennis te delen en elkaar te leren kennen. Je merkte direct dat er daardoor meer verbondenheid en samenwerking was tussen verschillende afdelingen in het ziekenhuis."

Mathijs Kelder (1990) werkt sinds februari 2019 met veel passie bij Morgens binnen de zorgmarkt. Hiervoor was hij drie jaar werkzaam bij het Maasstad Ziekenhuis als adviseur. Hij is een organisatieadviseur en projectmanager met brede ervaring op het gebied van procesoptimalisatie, verandermanagement, innovatie, en leren en ontwikkelen.

Mathijs studeerde Gezondheidswetenschappen (Master Health Economics Policy and Law) in Rotterdam en volgde daarna een leiderschapstraineeship bij Talent for Care. Met zijn enthousiasme en hands-on mentaliteit krijgt hij dingen gedaan.

Contact

Neem contact op met Mathijs door een e-mailbericht te sturen naar kelder@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens