Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Mark Reitsma

Vooruitgangskracht volgens Mark: 
“Vooruitgangskracht betekent voor mij in verbinding met elkaar prestaties leveren. Ik geloof erg in de kracht van teams en ben van mening dat je met elkaar altijd meer bereikt dan alleen. De kunst is wel om dit op een goede manier te doen; goed samenwerken is een kunst. Vooruitgangskracht ontstaat als harde zakelijke organisatiedoelstellingen verenigd worden met de menselijke kant van organiseren. Bij het samenvoegen van twee ambulante afdelingen in de verslavingszorg heb ik ervaren dat de menselijke verbinding en samenwerking zorgen voor het werkelijke succes. Dit heeft ervoor gezorgd dat de nieuw gevormde teams op een multidisciplinaire manier invulling konden geven aan kwalitatief hoogwaardige zorg.”

Mark Reitsma werkt sinds januari 2019 voor Morgens. Hiervoor werkte hij ruim tien jaar bij de Parnassia Groep. Na een aantal jaar als behandelend psycholoog en teamcoördinator, heeft hij de rollen van projectleider, manager bedrijfsvoering en professioneel (team)coach ingevuld. Hij zorgt voor verbinding, samenwerking en vertrouwen. Door goed te luisteren komt hij tot de kern en vindt hij een prettige balans tussen empathie en zakelijkheid. Hij heeft daarmee een focus op resultaat, zonder de menselijke kant uit het oog te verliezen. Op deze manier zorgt hij voor goede prestaties in combinatie met plezierig werken.  

Mark heeft psychologie en commerciële economie gestudeerd. Daarna volgde hij verschillende trainingen op het gebied van management en leiderschap, projectmanagement en professionele coaching.

Contact

Neem contact op met Mark door een e-mailbericht te sturen naar reitsma@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens