Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Lianka Bruijnen

Vooruitgangskracht volgens Lianka: “Voor mij is vooruitgangskracht het gezamenlijk veranderen en openstaan voor nieuwe manieren van werken, om zo continu processen te optimaliseren. In mijn traineeship stond ik vaak tussen de business en IT. Het was mijn taak te adviseren over optimale samenwerking en processtromen. Dagelijks namen we de processen onder de loep en keken we kritisch naar de manier van werken, om vervolgens samen na te denken over verbeteringen. Bijvoorbeeld door het organiseren van een ‘brown paper-sessie’ of een informele teamsessie om samenwerking te stimuleren. Dat mensen dan zelf met vernieuwende oplossingen komen, daar krijg ik energie van!”

Lianka Bruijnen (1991) werkt sinds september 2018 bij Morgens. Na haar bachelor Italiaanse Taal en Cultuur en master in Management volgde zij een tweejarig traineeship bij de universiteiten Leiden, Delft en Erasmus. Hier deed zij verschillende projecten op het gebied van  informatiemanagement, procesverbetering en transitie. Ze krijgt energie van het zoeken naar (en vinden van) nieuwe wegen en manieren van werken, om daarmee tot de meest effectieve en innovatieve oplossingen te komen. Haar expertise ligt op het gebied van ICT en informatiemanagement, digitalisering en verandermanagement. Ze is gevoelig voor de onderstroom in organisaties en is sensitief voor de verschillende belangen en behoeftes die spelen. Lianka werkt graag met mensen samen. Het organiseren van workshops en inspirerende interactieve sessies is op haar lijf geschreven.

Contact
Neem contact op met Lianka door een e-mailbericht te sturen naar bruijnen@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens