Actueel / Team

Derde lichting Jong Morgens consultants gestart bij Morgens

19-10-2023 < 1 minutenLianka Bruijnen

Op 1 oktober 2023 is de nieuwste lichting ambitieuze jonge talenten gestart met het Jong Morgens traineeship. Jong Morgens is de jonge tak van Morgens, waarmee Morgens de ambitie naleeft om talentvolle starters zich te laten ontwikkelen op professioneel en persoonlijk gebied.

Het team van jonge talenten zet zich in om organisaties in de zorg, het onderwijs en de overheid te ondersteunen in de uitdagingen van vandaag en morgen. Daarbij volgen zij een intensief trainingsprogramma en worden de trainees gecoacht door Morgens consultants. Gedurende twee jaar leren zij meer over de Morgens kennis en vaardigheden op het gebied van programma-, project- en verandermanagement om deze vervolgens toe te passen en uit te breiden tijdens het werk in de opdrachten.

Even voorstellen

Dit jaar bestaat het Jong Morgens team uit Inge Hendriks, Mieke Wormgoor, Merijn van Beek, Lisa van der Geest, Nikita van Vliet, Elise de Reu en Roos Jonkman. Zij zijn gedreven om maatschappelijke impact te maken en brengen een frisse blik en aanpakkersmentaliteit. Vanuit hun diverse studieachtergronden nemen zij de nieuwste kennis en expertise mee op bijvoorbeeld gezondheidswetenschappen, organisatiepsychologie en communicatie. Dit zetten ze in bij hun rollen als projectsecretaris, PMO-er, projectleider of adviseur. Onze jonge talenten stellen zich graag verder aan je voor op jongmorgens.nl.

Kan jouw organisatie wel een Jong Morgens talent gebruiken?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de diensten en talenten van Jong Morgens, dan kun je contact opnemen met Lianka Bruijnen. Kijk voor meer informatie op www.jongmorgens.nl.

Meer lezen?

Lees meer over de consultants van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Vier nieuwe consultants versterken Morgens

29-08-2023 3 minuten
Lees meer
Interview

Merel Heij aan de slag met Tenderdesk Morgens

22-06-2023 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Patricia en Laura geven Morgens nog meer vooruitgangskracht

30-05-2023 3 minuten
Lees meer
Interview

5 nieuwe consultants brengen Morgens nog meer vooruitgangskracht!

31-03-2023 4 minuten
Lees meer