Actueel / Team

Derde lichting Jong Morgens consultants gestart bij Morgens

19-10-2023 < 1 minuutLianka Bruijnen

Op 1 oktober 2023 is de nieuwste lichting ambitieuze jonge talenten gestart met het Jong Morgens traineeship. Jong Morgens is de jonge tak van Morgens, waarmee Morgens de ambitie naleeft om talentvolle starters zich te laten ontwikkelen op professioneel en persoonlijk gebied.

Het team van jonge talenten zet zich in om organisaties in de zorg, het onderwijs en de overheid te ondersteunen in de uitdagingen van vandaag en morgen. Daarbij volgen zij een intensief trainingsprogramma en worden de trainees gecoacht door Morgens consultants. Gedurende twee jaar leren zij meer over de Morgens kennis en vaardigheden op het gebied van programma-, project- en verandermanagement om deze vervolgens toe te passen en uit te breiden tijdens het werk in de opdrachten.

Even voorstellen

Dit jaar bestaat het Jong Morgens team uit Inge Hendriks, Mieke Wormgoor, Merijn van Beek, Lisa van der Geest, Nikita van Vliet, Elise de Reu en Roos Jonkman. Zij zijn gedreven om maatschappelijke impact te maken en brengen een frisse blik en aanpakkersmentaliteit. Vanuit hun diverse studieachtergronden nemen zij de nieuwste kennis en expertise mee op bijvoorbeeld gezondheidswetenschappen, organisatiepsychologie en communicatie. Dit zetten ze in bij hun rollen als projectsecretaris, PMO-er, projectleider of adviseur. Onze jonge talenten stellen zich graag verder aan je voor op jongmorgens.nl.

Kan jouw organisatie wel een Jong Morgens talent gebruiken?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de diensten en talenten van Jong Morgens, dan kun je contact opnemen met Lianka Bruijnen. Kijk voor meer informatie op www.jongmorgens.nl.

Meer lezen?

Lees meer over de consultants van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Volle kracht vooruit met Telissa Schreuder

03-05-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Nog meer vooruitgangskracht met Wesley Sussenbach

24-04-2024 < 1 minuut
Lees meer
Artikel

Diversiteit en inclusie is geen project met een begin en einde

18-04-2024 < 1 minuut
Lees meer
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer