Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Evelien Boeije

Vooruitgangskracht volgens Evelien: “Vooruitgangskracht voor mij, is samen met andere bevlogen mensen doen waar je in gelooft vanuit het motto 'groot denken, klein beginnen'. Bijvoorbeeld door een beweging te starten om de organisatie minder bureaucratisch en meer netwerkend te laten werken. Omdat je als organisatie in je werkwijze aan moet sluiten bij je klanten en de manier waarop de samenleving zich organiseert. Als je dan ziet dat steeds meer mensen in de organisatie die gedachte uitdragen en het zelfs door het management wordt omarmd, dan zie je de beweging ontstaan. Dat is voor mij vooruitgangskracht!”

Evelien Boeije (1983) werkt sinds september 2018 bij Morgens. Hiervoor heeft ze zes jaar gewerkt bij het ministerie van Justitie en Veiligheid. Zij is een resultaat- en mensgerichte projectleider en organisatieadviseur met brede ervaring in de veiligheidssector en ketensamenwerking. Na haar studie Nederlands recht volgde zij diverse trainingen op het gebied van projectmanagement, procesbegeleiding en organisatie-opstellingen. Met haar analytische, vernieuwende en creatieve blik is zij altijd op zoek naar hoe de organisatie verbeterd en het werk leuker gemaakt kan worden. Zij heeft veel oog voor de onderlinge verhoudingen en de onderstroom die meewerkt in de samenwerking. Met haar gedrevenheid en enthousiasme draagt zij graag bij aan de groei van mensen, teams en organisaties.

Contact
Neem contact op met Evelien door een e-mailbericht te sturen naar evelien@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens