Actueel / Team

Morgens Industries gaat van start!

01-10-2020 2 minuten

Een mooie mijlpaal: Op 1 oktober is Morgens Industries opgericht! Dé partner in de industrie en logistiek voor de realisatie van een toekomstbestendige operatie. Morgens Industries focust zich op het organiseren, verbeteren en innoveren van de operatie. Samen ontwikkelen we een organisatie waar het werk beter, sneller en slimmer georganiseerd is, om klaar te zijn voor de uitdagingen van morgen. 

Morgens Industries is opgericht door Roel Nieuwenhuizen, samen met Morgens. Roel heeft veel (internationale) ervaring op het gebied van continu verbeteren, operations en logistiek. Hij werkte samen met multinationals als Philips, Flowserve en EMO en met middelgrote productieorganisaties als Matador en Goudsmit Magnetics.  

Hij heeft een aantal jaar bij Morgens gewerkt als consultant. Hij verruilde zijn baan bij Morgens voor een functie bij een consultancybureau in de industrie, want daar kwam hij oorspronkelijk vandaan en daar lag zijn hart. Later kwam Roel op het idee om zelf te gaan ondernemen en krachten te bundelen met Morgens, om zo samen de industrie- en logistieke sector te verbeteren.

proost

De expertise van Morgens Industries 

Morgens Industries ondersteunt organisaties bij het implementeren van Lean processen en bij het worden van een continu verbeterorganisatie. We maken daarbij gebruik van onze expertise en kennis op het gebied van Lean, JIT, Quality Management, Six Sigma, Total Productive Maintenance en Smart Industry. We bieden geen kant-en-klare oplossingen maar leveren voor iedere klant maatwerk: samen werken we aan de beste oplossing voor iedere situatie.  

Onze manier van werken 

Morgens Industries gaat op enthousiaste en optimistische wijze door tot het gewenste resultaat behaald is. We hebben een hands-on mentaliteit: het primaire proces op de werkvloer staat centraal. We geloven erin dat het altijd een beetje beter, sneller en slimmer kan. Daarbij begeleiden en coachen wij medewerkers altijd om ook zelf te kunnen verbeteren, zonder het daadwerkelijk over te nemen. We kunnen eenvoudig schakelen op meerdere niveaus en zijn gesprekspartner voor zowel management en directie als de medewerkers op de werkvloer. 

Tot slot investeren we stevige, langdurige relaties met onze klanten. We houden onze kennis continu op peil door actief te werken aan innovatie, waarmee we onze diensten verbeteren en uitbreiden. 

Roel Nieuwenhuizen

Meer weten? 

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de diensten en expertise van Morgens Industries, dan kun je contact opnemen met Roel Nieuwenhuizen op 06 41 368 515 of via roel@morgensindustries.eu

Interview

Jeroen en Anna geven Morgens nóg meer vooruitgangskracht

28-06-2022 2 minuten
Lees meer
Interview

Welkom Jennifer Lesmeister

12-05-2022 < 1 minuut
Lees meer
Interview

Jessie blikt na 12 maanden consultancy terug op haar overstap

07-04-2022 3 minuten
Lees meer
Interview

Morgens krijgt versterking met Martijn Brüls

28-03-2022 < 1 minuut
Lees meer