Actueel / Team

Marjet versterkt het Morgens-team!

20-05-2019 2 minutenMonique Mulder

Marjet de Vries, consultant bij Morgens.

Marjet de Vries (1993) werkt sinds mei 2019 bij Morgens. Na haar bachelor Franse Taal en Cultuur en master Franse taalwetenschap, volgde zij een tweejarig traineeship bij de universiteiten Leiden, Delft en Erasmus. Hier deed ze verschillende projecten op het gebied van onderwijslogistiek en onderzoek. Met een data-gedreven en interpersoonlijke aanpak bracht ze opnieuw beweging in vastgelopen onderwerpen en verbeterde ze de onderlinge samenwerking.

Haar expertise ligt in het ontleden van complexe vraagstukken, procesverbetering en projectmanagement. Met haar Friese nuchterheid en oplossingsgerichte, doortastende karakter, ziet zij veel kansen en brengt zij overzicht. Marjet is sensitief en kan snel en scherp tot de kern komen.

Wat geeft jou Vooruitgangskracht in je werk?

Marjet: “Publieke en semi-publieke instanties kampen met diverse grote en complexe uitdagen. Zulke vraagstukken met elkaar doorgronden en aanpakken geeft mij vooruitgangskracht. Ik geloof in de kracht van het team om jezelf, de ander en de organisatie verder te brengen.

In een project met onderzoekers en managers van verschillende organisatieonderdelen, gaf ik voor het eerst inzicht in de prestaties bij externe fondsen. Ik vond het erg mooi om te zien dat dit data-gedreven inzicht als instrument diende om de dialoog aan te gaan. Hierdoor verbeterde de samenwerking en werden de soms tegengestelde belangen van de diverse partijen samenbracht. Dat is voor mij vooruitgangskracht.”

En waar krijg je energie van als je niet aan het werk bent?

“Als ik op het beachvolleybalveld sta, ben ik volledig in mijn element. Ik geniet van het strategische schaakspel in het veld, het harde werken om die ene bal tóch te redden en de kick als je teamgenoot de bal vervolgens scoort. Ik ben graag buiten, aan het sporten of aan het wandelen. Ook vind ik het heerlijk om boeken te lezen en samen met mijn familie of vrienden bordspellen te spelen.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

“Ik heb niet echt een guilty pleasure song, maar Fleetwood Mac komt meestal wel voor in mijn playlist. Dus ik voeg Gold Dust Woman toe aan de Morgens playlist.”

Meer lezen?

Lees meer over de consultants bij Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Merel Heij aan de slag met Tenderdesk Morgens

22-06-2023 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Patricia en Laura geven Morgens nog meer vooruitgangskracht

30-05-2023 3 minuten
Lees meer
Interview

5 nieuwe consultants brengen Morgens nog meer vooruitgangskracht!

31-03-2023 4 minuten
Lees meer
Interview

Welkom Stijn Stevens

04-02-2023 < 1 minuten
Lees meer