Actueel / Team

Anouk aan de slag met Tenderdesk Morgens

18-06-2019 2 minutenMonique Mulder en Anouk Laudy

Anouk Laudy, Specialist Sourcing & Tenders bij Morgens.

Anouk Laudy (1982) houdt zich bij Morgens bezig met het uitbreiden en professionaliseren van de Tenderdesk. Een groot onderdeel hiervan is dat zij een netwerk van zzp’ers opbouwt om zo het bereik van Morgens nóg groter te maken.

Na haar studie Culturele & Maatschappelijke Vorming in Leiden werkte Anouk 7,5 jaar in de arbeidsbemiddeling. Daarna maakte zij de overstap naar het CAK. Hier werkte Anouk 5,5 jaar als relatiemanager voor gemeenten, waarbij zij hen adviseerde over het beleid met betrekking tot de eigen bijdrage Wmo 2015. Daarnaast was zij gesprekspartner voor gemeenten en zorgverzekeraars op het gebied van vroegsignalering van schulden. Anouk ziet haar overstap naar Morgens als een mooie combinatie van de afgelopen 13 jaar!

Wat geeft jou Vooruitgangskracht in je werk?

“Vooruitgangskracht betekent voor mij continu op zoek zijn naar manieren om dingen beter, slimmer, efficiënter en makkelijker te doen. Zo heb ik er, in samenwerking met verschillende stakeholders, bij het CAK voor gezorgd dat proceswijzigingen zijn doorgevoerd die initieel niet mogelijk waren door wet- en regelgeving. Door deze wijzigingen werd de klant niet langer onnodig belast. Ik krijg er energie van om me ergens in vast te bijten en door te gaan tot het doel bereikt is. Kan het niet linksom, dan misschien wel rechtsom.”

En waar krijg je energie van als je niet aan het werk bent?

“In mijn vrije tijd krijg ik vooruitgangskracht van tijd doorbrengen met mijn vriend Paul en zoontje Loek van 6 maanden, lekker eten en drinken met vrienden, en sporten. Binnenkort ga ik het hockeyen weer oppakken, daar heb ik veel zin in!”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

“Mijn guilty pleasure voor de Morgens Spotify-list is Rio van Maywood. Het is onmogelijk om niet vrolijk te worden van dit nummer, vind ik!”

Meer lezen?

Lees meer over de medewerkers van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Merel Heij aan de slag met Tenderdesk Morgens

22-06-2023 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Patricia en Laura geven Morgens nog meer vooruitgangskracht

30-05-2023 3 minuten
Lees meer
Interview

5 nieuwe consultants brengen Morgens nog meer vooruitgangskracht!

31-03-2023 4 minuten
Lees meer
Interview

Welkom Stijn Stevens

04-02-2023 < 1 minuten
Lees meer