Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Wouter Roorda

Vooruitgangskracht volgens Wouter: "Vooruitgangskracht is voor mij de klant zélf de middelen in handen geven vooruit te kunnen blijven kijken en hierop in te spelen. Hierbij is het cruciaal dat de menselijke aspecten van de verandering en de ‘harde data’ elkaar ondersteunen. Dan ontstaat een organisatiecultuur van continue innovatie en reflectie.

In een project voor een grote zorgaanbieder waren de verblijfsvoorzieningen vaak té vol of té leeg. Door de historische in- en uitstroom te analyseren en dit te projecteren op de huidige en toekomstige situatie zien de medewerkers veel eerder wanneer cliënten instromen of gaan uitstromen. Bovendien kunnen door dit inzicht de processen rondom wachtlijsten en uitstroom slimmer worden ingericht. Dit heeft geleid tot een kortere wachttijd voor de cliënt én een hogere netto bezetting bij de zorgaanbieder!"
 
Wouter Roorda (1986) werkt sinds maart 2020 bij Morgens. Hiervoor was hij consultant bij INITI8, een organisatie die binnen de zorg complexe datavragen oplost. Daar was hij onder andere verantwoordelijk voor het opzetten van de informatievoorziening bij zorgaanbieders en sociaal domein na de transitie van de jeugdzorg.
 
Wouter is analytisch, realistisch en enthousiast en gek op alles wat met data te maken heeft. Hij is in staat om complexe data- en technische vraagstukken te vertalen naar begrijpbare oplossingen voor elke doelgroep. Wouter studeerde Scheikunde aan de Universiteit van Leiden, waar hij is afgestudeerd in de richting Science Based Business.
 
Contact

Neem contact op met Wouter door een e-mailbericht te sturen naar roorda@morgens.nl

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens