Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Nadine de Vries

Vooruitgangskracht volgens Nadine: “Nieuwsgierig zijn naar constante ontwikkeling en verbetering, als individu maar vooral ook als team. Ieder mens kijkt anders naar de wereld en juist dit onderscheid vind ik interessant om te exploreren en te gebruiken bij het streven naar vooruitgang.”

"Zo was ik als fertiliteitsarts verantwoordelijk voor de incidentenbespreking op de polikliniek. Daarbij heb ik ondervonden hoe waardevol het is om met verschillende medewerkers knelpunten te onderkennen en hiervoor oplossingen te bedenken. En als kers op de taart de zichtbare verbetering van het werkproces en daarmee tevens het groepsgevoel.”

Nadine de Vries (1990) werkt sinds september 2019 bij Morgens. Zij behaalde haar bachelor Biomedische wetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarna is zij Geneeskunde gaan studeren. Zij heeft in het Amsterdam UMC (locatie AMC) klinische ervaring opgedaan als fertiliteitsarts.

Gedurende haar werkzaamheden als fertiliteitsarts is Nadine tot de ontdekking gekomen dat zij echt in haar element is wanneer zij een bijdrage kan leveren aan het verbeteren van het werkproces. Haar passie voor kwaliteitsverbetering in de zorg reikt verder dan het organisatorisch niveau. Zij gelooft in de kracht van persoonlijke ontwikkeling. Daarmee bevorder je naar haar overtuiging zowel het (werk)plezier als de productiviteit. Zij put energie uit het inspireren van mensen om het beste uit zichzelf te halen.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens