Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Jeske Gunterman

Vooruitgangskracht volgens Jeske: “Vooruitgangskracht is continu aansluiten bij de behoeften en wensen van je klant. Bij de gemeente Leidschendam-Voorburg heb ik meegewerkt aan de verbetering van de online dienstverlening. Hiervoor hebben we een online ambitie en strategie ontwikkeld, gezorgd voor rugdekking vanuit organisatie en bestuur en er wordt doorlopend om feedback van de klant gevraagd. Resultaat: een andere manier van werken, een vernieuwde website, tevreden medewerkers en klanten. Daar word ik enthousiast van!”

Jeske Gunterman (1987) is na haar master Grootstedelijke Vraagstukken en Beleid gestart bij de gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier ontdekte zij haar passie voor dienstverlening, het adviseren over en zorgen voor verandering in een organisatie. Als starter bij de gemeente volgde zij de opleiding tot Hostmanship-trainer, een filosofie waarbij de mens centraal staat: de kunst om mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Een organisatieverandering kan lastig zijn, maar Jeske is er van overtuigd dat je met doorzettingsvermogen, creativiteit en lef altijd vooruitgang kan boeken. Met haar open houding, enthousiasme en creativiteit weet zij managers en medewerkers in beweging te krijgen. Jeske ziet verbanden tussen verschillende ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie. Jeske is sinds januari 2017 werkzaam bij Morgens.

Contact
Neem contact op met Jeske door een e-mailbericht te sturen naar gunterman@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens