Actueel / Team

Nog meer vooruitgangskracht met Ilse van den Berg

23-11-2021 2 minutenMonique Mulder

Om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag van klanten moet Morgens blijven groeien. We zijn dan ook blij dat ons team opnieuw wordt versterkt met een ervaren professional: Ilse van den Berg. 

Ilse versterkt het officeteam bij Morgens, waarbij haar focus deels zal liggen bij HR-gerelateerde werkzaamheden. Tijdens haar studie Human Resource Management was Ilse van mening dat ze meer zou leren door de laatste twee jaar al te gaan werken binnen haar vakgebied en in de avonduren naar school te gaan. Zij ging daarom aan de slag als HR-medewerker, waarbij ze de nodige kennis en ervaring opdeed. Na haar afstuderen was zij werkzaam als HR-adviseur bij verschillende organisaties.

Wat geeft jou vooruitgangskracht in je werk?

“In mijn werk krijg ik energie van de uiteenlopende taken die bij mijn functie horen. Het ene moment ben ik administratief bezig, sta ik collega’s met vragen te woord of ben ik een arbeidsrechtelijk vraagstuk aan het uitzoeken. Het andere moment voer ik gesprekken met collega’s over ontwikkeling, verzuim, recruitment en arbeidsvoorwaarden. Het snelle schakelen en de diversiteit van mijn functie geven mij veel energie. Verder vind ik dat er niets leuker is dan wanneer je de juiste persoon voor de organisatie vindt.

Wat geeft je Vooruitgangskracht in je vrije tijd?

“Ik rijd vier keer per week paard en ben naast dressuur sinds kort ook begonnen met springen. Ik had niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden, maar krijg er enorm veel energie van! Verder ga ik naar de sportschool en alhoewel ik dit minder leuk vind, krijg ik er wel altijd een super tevreden gevoel van. Verder ga ik graag uit eten of naar feestjes met mijn vriend, familie of vriendinnen. Je kunt mij ook regelmatig vinden in de bossen voor een wandeling of onder een kleedje, met een theetje, op de bank. Heerlijk even weg uit alle drukte.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

“Mijn guilty pleasure song voor de Morgens Spotify List is Titanium van David guetta & Sia. Daar word ik altijd heel vrolijk van en krijg ik meteen zin om in het rond te springen en te dansen.”

Meer lezen?

Maak kennis met de rest van ons team.

Bekijk alle artikelen
Interview

Volle kracht vooruit met Telissa Schreuder

03-05-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Nog meer vooruitgangskracht met Wesley Sussenbach

24-04-2024 < 1 minuten
Lees meer
Artikel

Diversiteit en inclusie is geen project met een begin en einde

18-04-2024 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer