Actueel / Team

Maak kennis met Jaleesa, Mathijs, Philip en Nadine

13-09-2019 5 minutenMonique Mulder

Jaleesa Goedhoop, Mathijs Caelers, Philip Stein en Nadine de Vries zijn gestart bij Morgens.

We zijn trots en blij te kunnen melden dat maar liefst vier nieuwe mensen zijn gestart bij Morgens! We stellen Jaleesa Goedhoop, Mathijs Caelers, Nadine de Vries en Philip Stein graag aan je voor!

Jaleesa Goedhoop werkte hiervoor in de arbeidsbemiddeling gericht op de gezondheidszorg. In haar laatste functie als adviseur was zij verantwoordelijk voor het adviseren van opdrachtgevers op het gebied van onder andere capaciteitsproblemen en kwaliteitsverbetering. De focus lag hierbij op zorgverzekeraars en zorgoverheden, zoals bijvoorbeeld het CIZ en VGZ.

Jaleesa studeerde psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, met als specialisatie klinische psychologie. Door haar luisterend vermogen en oprechte interesse in de mens, is zij in staat om snel verbindingen te leggen. In projecten zorgt zij voor een nuchtere en praktische benadering.

Mathijs Caelers heeft een bestuurskundige achtergrond. Door zijn ervaringen als adviseur dienstverlening bij twee gemeenten, raakte hij gefascineerd door het snijvlak van mens en inhoud in organisaties. Mathijs krijgt er energie van om zijn theoretische kennis los te laten op de praktijk.

Met zijn enthousiasme, scherp analytische vermogen en zijn natuurlijke neiging om over grenzen heen te kijken, begeleidt Mathijs organisaties bij veranderingen. De ‘klantreis’, waarmee op een toegankelijke manier de ervaringen van klanten met een product of dienst kunnen worden blootgelegd, is een van de methodes waarmee hij bij Morgens aan de slag zal gaan.

Nadine de Vries behaalde haar bachelor Biomedische wetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarna is zij Geneeskunde gaan studeren. Zij heeft in het Amsterdam UMC (locatie AMC) klinische ervaring opgedaan als fertiliteitsarts.

Gedurende haar werkzaamheden als fertiliteitsarts ontdekte Nadine dat zij echt in haar element is als zij een bijdrage kan leveren aan het verbeteren van het werkproces. Zij gelooft in de kracht van persoonlijke ontwikkeling. Daarmee bevorder je naar haar overtuiging zowel het (werk)plezier als de productiviteit. Zij put energie uit het inspireren van mensen om het beste uit zichzelf te halen.

Philip Stein was als LDE management trainee in verschillende rollen werkzaam bij de TU Delft en de Universiteit Leiden. Hij deed bij TNO een onderzoeksstage naar sociale innovatie en leverde best practices op met aanbevelingen. Daarnaast heeft Philip ervaring als moderator en dagvoorzitter.

Philip studeerde Arbeids- & Organisatiepsychologie en Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij gaat bij Morgens aan de slag met veranderopgaven op het vlak van projectmanagement en organisatieontwikkeling (teamontwikkeling, innovatie, strategieontwikkeling, procesverbetering, Lean).

Wat geeft jou Vooruitgangskracht in je werk?

Philip: “Met elkaar werken aan de belangrijke uitdagingen die ertoe doen voor de organisatie, dat is voor mij Vooruitgangskracht. Het mooist is hierbij als mensen elkaar beter weten te vinden, plezier hebben en er zo een betere samenwerking ontstaat. In mijn ogen is dat een voorwaarde voor duurzame prestaties. Als Leiden-Delft-Erasmus management trainee heb ik hiermee ervaring opgedaan. Zo heb ik bij de TU Delft als aanjager en coördinator van een pilot-programma een duurzame nieuwe samenwerking tussen verschillende teams bewerkstelligd en het netwerk versterkt.”

Nadine: “Nieuwsgierig zijn naar constante ontwikkeling en verbetering, als individu maar vooral ook als team. Ieder mens kijkt anders naar de wereld en juist dit onderscheid vind ik interessant om te exploreren en te gebruiken bij het streven naar vooruitgang. Zo was ik als fertiliteitsarts verantwoordelijk voor de incidentenbespreking op de polikliniek. Daarbij heb ik ondervonden hoe waardevol het is om met verschillende medewerkers, knelpunten te onderkennen en hiervoor oplossingen te bedenken. En als kers op de taart de zichtbare verbetering van het werkproces en daarmee tevens het groepsgevoel.”

Mathijs: “Vooruitgang betekent voor mij simpelweg dat organisaties er beter in worden om mensen – of het nou medewerkers zijn of klanten – ook écht te zien als mensen. Ik geloof ook dat organisaties zich niet langer kunnen veroorloven om niet echt ‘vanuit de mens’ te kijken. Tijdens een verandertraject om een gemeenschappelijke dienstverleningsambitie naar medewerkers toe te brengen, merkte ik hoeveel kracht er los kan komen door simpelweg aan te sluiten bij de energie die al bij medewerkers aanwezig is. Ik ken Morgens als een organisatie die écht op zoek gaat naar het menselijke perspectief. Dat spreekt me ontzettend aan.”

Jaleesa: “Voor mij is Vooruitgangskracht de focus op groei en ontwikkeling. Niet alleen voor jezelf, maar vooral samen. Wat kan er efficiënter, maar ook leuker? Hetzelfde pad blijven bewandelen, kan veilig en prettig voelen. Het gaat dus ook over het lef hebben om te reflecteren en hier vervolgens naar te durven handelen. Dat heb ik ook ervaren in een project bij een grote zorgverzekeraar: door het inbrengen van structurele evaluatiegesprekken heb ik ervoor gezorgd dat de gewenste resultaten sneller werden bereikt en het wervingsproces soepeler verliep. Interesse tonen in de ander, de juiste vragen stellen en zo samen tot een oplossing komen, daar krijg ik energie van!”

En waar krijg je energie van als je niet aan het werk bent?

Jaleesa: “In mijn vrije tijd word ik blij van het delen van een goede borrelplank met vrienden of familie, maar zeker ook van een avond languit op de bank met een goed boek of spannende serie. Daarnaast ontdek ik graag nieuwe plekken – maar vooral nieuwe gerechten – tijdens mooie reizen. Er staat nog genoeg op de bucket list! Zo wil ik ooit nog eens een paar maanden met een camper rondtrekken. Maar voor nu, first stop: Indonesië.”

Philip: “In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Dan pak ik de racefiets om een rondje te maken, speel tennis of ga varen. Ook ben ik liefhebber van kunst en cultuur. Ik speel gitaar en je kunt me vinden bij wereldmuziek-concerten met mijn ‘Ticket to the Tropics’-pas. Als ik tijd heb lees ik graag, zowel fictie als non-fictie. Daarnaast kook ik met plezier Ottolenghi of Aziatisch voor familie en vrienden.”

Nadine: “Lekker cliché, maar ook ik besteed mijn vrije tijd het liefst in het gezelschap van mijn vriend, familie en vrienden. Ik vind het ontzettend leuk om te dansen; op een concert, festival, bruine kroeg, in de woonkamer bij iemand thuis of … Wie weet zullen jullie mij hier op de werkvloer ook wel eens op betrappen. Daarnaast ga ik graag naar het theater of de bioscoop om te ontspannen. Qua sport sla ik het liefste op een boksbal of ren ik een rondje om de Sloterplas in Amsterdam.”

Mathijs: “Ik heb een passie voor elektronische muziek. Mijn genres zijn drum & bass, techno, garage en dub. Thuis staat de muziek veel aan en in mijn vrije tijd bezoek ik graag concerten. De perfecte manier voor mij om mijn batterij weer vol te laden.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

Philip: “Een absolute guilty pleasure song van mij is Jubel – Original Mix van Klingande. Trompetten en saxofoons doen het altijd goed!”

Nadine: “Als ik aan ´guilty pleasure’ denk, dan denk ik onoverkomelijk aan de Backstreet Boys met ´I want it that way´. Echt niet het grootste hoogstandje op muzikaal gebied ooit gemaakt, maar voor mij het nummer waar ik ogenblikkelijk bij ga meezingen met een glimlach op mijn gezicht!”

Mathijs: “Ik heb één echte guilty pleasure: Call Me Maybe van Carly Rae Jepsen. Mag zeker niet ontbreken in de lijst als het aan mij ligt 😉 “

Jaleesa: “Er zijn teveel guilty pleasures om er één te kiezen! Van ‘Never gonna give you up’ van Rick Astley tot ‘Ignition’ van R. Kelly. Of Charles & Eddie – ‘Would I lie to you’, maar zeker ook ABBA. Heer-lijk.”

Meer lezen?

Lees meer over de consultants van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Volle kracht vooruit met Telissa Schreuder

03-05-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Nog meer vooruitgangskracht met Wesley Sussenbach

24-04-2024 < 1 minuten
Lees meer
Artikel

Diversiteit en inclusie is geen project met een begin en einde

18-04-2024 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer