Actueel

Gratis webinar: Op weg naar een Lean organisatie

06-07-2020 < 1 minutenJos van Peperstraten

Hoe ontwikkel je jouw organisatie in een Lean organisatie? Een situatie waarin Lean denken en doen gemeengoed is en centraal staat in het bereiken van je strategische doelstellingen?

Er worden veel (Lean) verbeterinitiatieven opgestart binnen organisaties, maar vaak komen initiatieven moeilijk van de grond, stagneren en bereiken slechts een fractie van de potentiële impact. Ondanks initieel enthousiasme en mooie eerste resultaten. En dat willen we voorkomen.

Morgens begeleidt Lean Transities bij met name zorg, onderwijs en overheidsinstellingen. Tijdens dit webinar ‘Op weg naar een Lean organisatie’ delen experts Jos van Peperstraten en Maarten van der Molen hun ervaringen op het gebied van Lean Transities. Wat zijn typische valkuilen en succesfactoren?

Het wordt een interactief programma, waarin deelnemers uitgedaagd worden om via Liberating Structures met elkaar in gesprek te gaan over eigen casuïstiek.

Wanneer?

Donderdag 23 juli 2020.

Hoe laat?

Van 10.00 tot 11.30 uur.

Voor wie?

Dit webinar is voor iedereen die een doorbraak wil realiseren in de prestaties van zijn of haar organisatie en zijn of haar Lean initiatief naar een volgend niveau wil brengen.

Door wie?

Jos van Peperstraten, Maarten van der Molen en Mathijs Kelder.

Waar?

Vanaf jouw werkplek via Zoom.

meld je hier aan