Actueel / Onderwijs

Gratis webinar ‘Leven Lang Ontwikkelen: wat brengt de toekomst?’

21-10-2021 < 1 minutenMaarten van der Molen

Dinsdag 14 december van 12.00 tot 13.00 uur organiseert Morgens het webinar ‘Leven Lang Ontwikkelen: wat brengt de toekomst?’. Tijdens het webinar gaan drie tafelgasten vanuit een verschillend perspectief met elkaar in gesprek over dit thema.

Hoe ziet Leven Lang Ontwikkelen (LLO) eruit over vijf jaar? Wat moet er veranderen om daar te komen? Wat betekent dit voor onderwijsinstellingen en het werkveld? Wat zijn successen en uitdagingen? Tijdens het webinar gaan we op deze vragen in. Aan de hand van prikkelende stellingen worden zowel sprekers als deelnemers uitgedaagd mee te denken over het Leven Lang Ontwikkelen van morgen. Denk bijvoorbeeld aan de samenwerking tussen werkveld en onderwijs, veranderende regelgeving maar ook hoe dit intern te organiseren. Uiteraard is er ruimte voor vragen, tijdens en na het webinar.

Drie sprekers geven je inzicht in de toekomst van Leven Lang Ontwikkelen:

Radboud Dam. Beleidsadviseur Flexiblisering bij OCW, Programmaleider FastSwitch bij Vereniging Hogescholen, Programmaleider Leven Lang Ontwikkelen en Flexibilisering Hogeschool van Amsterdam. Aanjager van LLO zowel binnen de Hogeschool van Amsterdam als landelijk.

Son Burgers. Directeur van de faculteit Gezondheid, Voeding en Sport & Programmadirecteur Leven Lang Ontwikkelen bij de Haagse Hogeschool. Daarnaast intensief betrokken bij de pilot flexibilisering.

Sander van Ipenburg Grijpma. Directeur Leven Lang Ontwikkelen (LLO) Contractonderwijs/LLokaal. Initiatiefnemer www.llokaal.nl

Wanneer?

Dinsdag 14 december van 12.00 – 13.00 uur.

Voor wie?

Voor iedereen met interesse voor Leven Lang Ontwikkelen.

Door wie?

Door Koen Janmaat, Maarten van der Molen en Stef Smits van Morgens.

Waar?

Vanaf jouw eigen thuiswerkplek via Zoom!

 

Je kunt je inschrijven via onderstaand formulier:

Let op

Je krijgt een bevestigingsmail naar aanleiding van je inschrijving. In deze bevestigingsmail zit ook de link om aan het webinar deel te nemen. Geen mail ontvangen? Kijk dan bij je ongewenste e-mail.

Schrijf je in voor webinar ‘Leven Lang Ontwikkelen: wat brengt de toekomst?’

Interviews over Leven Lang Ontwikkelen

Lees de interviews die we hebben gedaan met Radboud Dam, Son Burgers en Sander van Ipenburg Grijpma over Leven Lang Ontwikkelen (LLO). Hoe ziet volgens hen de toekomst eruit? Wat moet er veranderen om daar te komen? Wat betekent dit voor onderwijsinstellingen en het werkveld? Wat zijn successen en uitdagingen?

Bekijk alle artikelen
Interview

Leven Lang Ontwikkelen is over 10 jaar een gemeengoed

20-05-2021 7 minuten
Lees meer
Artikel

Oplossingen voor een Leven Lang Ontwikkelen onderwijs

23-06-2020 2 minuten
Lees meer
Artikel

Een Leven Lang Ontwikkelen bij mboRijnland

01-05-2020 3 minuten
Lees meer
Interview

Over 10 jaar bewandelt iedere student een persoonlijk leerpad

14-07-2021 7 minuten
Lees meer