Actueel

Gratis webinar: Kennismaken met Lean in het onderwijs

06-04-2020 < 1 minutenLianka Bruijnen

Op 16 april organiseert Morgens een gratis webinar, voor iedereen die wil kennismaken met Lean in het onderwijs. Tijdens dit webinar geven we een korte introductie van de Lean filosofie, de tools die je kunt inzetten en waar je kunt beginnen.

Wij zijn ervan overtuigd dat ook in deze tijden (of misschien wel juist in deze tijden) Lean een krachtig middel is om jou en je team te helpen. Een digitale dag– of weekstart om elkaar op de hoogte en scherp te houden, heldere werkafspraken en goede standaarden komen juist nu goed van pas. Maar wat is Lean nu eigenlijk? Welke tools zijn er? En als je dit in je organisatie wilt introduceren, waar moet je dan beginnen? Daarover gaat ons gratis webinar “Kennismaken met Lean in het onderwijs”. 

Wanneer?

Donderdag 16 april a.s.

Hoe laat?

Van 13:00 tot 14:00 uur.

Voor wie?

Iedereen die wil kennismaken met Lean in het onderwijs.

Door wie?

Lianka Bruijnen, Maarten van der Molen en Philip Stein.

Waar?

Vanaf jouw eigen thuiswerkplek.

Wat kan je verwachten?

Onze Lean consultants met uitgebreide ervaring in het onderwijs nemen jou mee in de filosofie van Lean werken. Verwacht een behapbare uitleg, praktische tips en goede voorbeelden uit het onderwijs. Daarbij zorgen we natuurlijk ook voor de nodige interactie, en een goed gebruik van onze #veranderenmetmorgensisleuk werkwijze! 

Een nuttig en vooral ook leuk uur, vanuit je eigen thuiskantoor. 

Meld je hier aan