Actueel / Algemeen

Thuiswerken én een grote bijeenkomst faciliteren? Het kan met Morgens Online Meetings!

25-01-2021 2 minutenJaleesa Goedhoop

Het nieuwe jaar is van start gegaan en de kans is groot dat dit artikel niet alleen vanaf een thuiswerkplek is geschreven, maar ook wordt gelezen. Nu een langere lockdown voor de hand ligt, blijven we voorlopig thuis en digitaal werken. De coronamaatregelen hebben ertoe geleid dat veel fysieke bijeenkomsten online moeten plaatsvinden en steeds meer organisaties realiseren zich dat dit geen tijdelijk fenomeen is.

Online faciliteren is een uitdaging

In de afgelopen maanden is er op het gebied van digitaal werken al een hoop veranderd. Online vergadertools draaien overuren, we horen minder vaak ‘je staat nog op mute’ en vinden onze weg in ‘het nieuwe normaal’. Toch zijn deze sessies niet altijd even succesvol. Gesprekken met meer dan tien mensen tegelijkertijd, lange monologen, afgehaakte deelnemers: het is een herkenbaar beeld.

Bij Morgens merkten we dat steeds meer organisaties ons inschakelden voor het begeleiden van digitale sessies. Van het digitaliseren van trainingen tot het begeleiden van heidagen en het organiseren van webinars. Daarom hebben we eind 2020 een nieuwe spin-off van Morgens in de markt gezet: Morgens Online Meetings.

Maak kennis met Morgens Online Meetings

Morgens Online Meetings

Met Morgens Online Meetings willen we nóg meer digitale bijeenkomsten succesvol begeleiden. En onze klanten ondersteunen bij de transitie naar digitaal werken, wat ook post-corona niet meer zal verdwijnen. Veel organisaties hebben namelijk de ambitie om deze manier van werken verder te ontwikkelen en hun medewerkers hierin te faciliteren. Maar hoe doe je dat? En waar moet je allemaal aan denken? Met Morgens Online Meetings ondersteunen we organisaties bij deze ontwikkeling.

Onze manier van werken

Wanneer we een sessie organiseren, stellen we vast wat de wensen en behoeften zijn per programmaonderdeel. Wat is het doel van de bijeenkomst? Wie zijn de deelnemers? Dit vertalen we naar een plan op maat, met creatieve werkvormen die interactie mogelijk maken en betrouwbare technische tools waardoor de sessie soepel verloopt. Wij laten de deelnemers ervaren dat digitaal werken leuk en effectief kan zijn, én energie kan geven.

Heel fijn, het hele pakketje van één bureau. Het meedenken over welke tool bij je doelgroep past en het snelle schakelen in de voorbereiding maar ook de zorgeloosheid tijdens de bijeenkomst.

Online meetings blijven. Laten we ze samen beter maken!

Meer weten?

Neem contact op met Jaleesa Goedhoop of Thijs Molenaar via onlinemeetings@morgens.nl of 071 3313 640. Of kijk op online-meetings.nl

Artikel

Adviesbureau Morgens tekent Charter Diversiteit van de SER

14-11-2022 < 1 minuten
Lees meer
Artikel

Morgens wordt onderdeel van het Conclusion ecosysteem

31-10-2022 2 minuten
Lees meer
Event

Event Vooruitgangskracht door netwerksamenwerking

17-10-2022 3 minuten
Lees meer
Artikel

Het verschil tussen datagedreven sturen en datagedreven veranderen

31-03-2022 3 minuten
Lees meer