Actueel / Team

Maak kennis met Tapasya Vreeken

29-03-2024 2 minutenTapasya Vreeken en Monique Mulder

Met de komst van Tapasya Vreeken heeft Morgens nog meer vooruitgangskracht! Bij Morgens houdt Tapasya zich bezig met netwerksamenwerking en het begeleiden van strategische processen in de zorg. We stellen haar graag aan je voor:

Waar krijg je vooruitgangskracht van in je werk?

“Ik krijg vooruitgangskracht door samen met mensen een verandering op te starten en uiteindelijk tot een mooi resultaat te komen. Deze verandering kan alleen als we dat met elkaar doen, waarin iedereen zijn eigen rol heeft. Tijdens mijn vorige baan was ik regionale projectmanager bij een oncologienetwerk.

Daarnaast was ik ook Landelijke subthema manager van het thema netwerkcasemanagement. Dat was een onderdeel van het Passend Behandelplan programma. Ik heb hierbij veel samengewerkt met verschillende Universitair Medisch Centra, perifere ziekenhuizen en andere organisaties, om tot optimalisatie te komen voor de patiënt en zorgverlener. Weten voor wie en waarom de verandering nodig is en dan ook het positieve effect zien en horen geeft heel veel voldoening om te blijven werken aan het optimaliseren van de zorg.”

En waar krijg je energie van als je niet aan het werk bent?

“Ik ben bestuurder van een politieke partij en bestuurder van een koepelorganisatie gericht op het vergroten van emancipatie en diversiteit. Een bijdrage leveren aan de verandering die ik graag wil zien op het gebied van gelijke rechten en kansen en diversiteit en inclusie, is een belangrijke drive om deze rollen naast mijn baan te vervullen.

Ook de activiteiten vanuit mijn eigen bedrijfje waaruit ik dagvoorzitter ben en lezingen en workshops geef over ‘Just Growth’, geven mij veel vooruitgangskracht. Dit is een combinatie van een Just Culture en een groei-mindset. Hierbij staat het geloven in jezelf centraal, maar ook dat wij onbevooroordeeld naar elkaar moeten kijken. Dat kan een extra boost krijgen wanneer de organisatie waarbij je werkt in jou gelooft, ruimte biedt om uit je comfortzone te stappen en fouten laat maken die bijdragen aan zowel persoonlijke als organisatorische groei. Kijk daarbij dus niet alleen naar het resultaat maar ook naar het proces, dan bereik je echt ‘Just Growth’. Ik ben ervan overtuigd dat persoonlijke en organisatorische groei hand in hand gaan.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

“Mijn guilty pleasure is Sing van Travis, en dan eigenlijk de videoclip!”

Meer lezen?

Lees meer over de medewerkers van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met recruiter Karin de Groot

19-03-2024 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Morgens blijft groeien met Ilham, Annemartijn, Niels en Johanna

15-02-2024 4 minuten
Lees meer
Artikel

Morgens gaat samenwerking aan met JINC

19-01-2024 < 1 minuten
Lees meer