Actueel / Team

Morgens is een World-class Workplace

23-06-2024 < 1 minuutPetra van Zeeland

Morgens is onderscheiden als World-class Workplace. Deze titel wordt toegekend door onderzoeksbureau Effectory aan organisaties die door hun eigen medewerkers bovengemiddeld hoog worden gewaardeerd op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap.

Feedbackspecialist Effectory heeft een organisatiebrede enquête uitgevoerd, waarin collega’s hun eigen betrokkenheid en de kwaliteit van het werkgeverschap binnen de organisatie beoordeelden. De titel World-class Workplace mag je dragen als de eNPS- en werkgeverschapsscores boven de regionale benchmark liggen. De benchmarks van Effectory worden bepaald aan de hand van miljoenen antwoorden van medewerkers over de hele wereld.

Petra van Zeeland, directeur Morgens over het behalen van deze titel:

“Wij zijn ontzettend trots op het behalen van de World-class Workplace onderscheiding van Effectory. Deze erkenning bevestigt onze toewijding aan het creëren van een inspirerende en ondersteunende werkomgeving voor al onze medewerkers. En dat doen we ook echt met z’n allen. Bij Morgens geloven we dat bevlogen medewerkers de sleutel zijn tot ons succes, en deze award is een mooi bevestiging van hun inzet en enthousiasme. Samen gaan we voor werkomgeving waar iedereen zich gewaardeerd en betrokken voelt.”

Over World-Class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

Interview

Welkom Lisanne Smulders

23-05-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Volle kracht vooruit met Telissa Schreuder

03-05-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Nog meer vooruitgangskracht met Wesley Sussenbach

24-04-2024 < 1 minuut
Lees meer
Artikel

Diversiteit en inclusie is geen project met een begin en einde

18-04-2024 < 1 minuut
Lees meer