Actueel / Team

Maak kennis met Lot Meijer

25-11-2022 2 minutenLot Meijer en Monique Mulder

Lot Meijer, consultant bij Morgens.

Om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag van onze klanten moet Morgens blijven groeien. We zijn dan ook blij dat ons team opnieuw wordt versterkt met een ervaren professional: Lot Meijer. We stellen haar graag aan je voor.

Waar krijg je vooruitgangskracht van in je werk?

“Met mijn nieuwsgierige persoonlijkheid ga ik de uitdaging aan om een betere wereld te creëren. In mijn vorige rollen dook ik met een goede dosis creativiteit in denkprocessen, het liefst in groepsverband. Ik treed op als warme en begripvolle verbinder om daarna met zijn allen de uitdaging aan te pakken en tot een succesvol einde te brengen. Mijn passie ligt bij het organiseren van projecten of strategieën, met een gezamenlijk doel: vooruitgang voor mens en milieu.”

En waar krijg je energie van als je niet aan het werk bent?

“In mijn werk zoek ik altijd de verbinding op en eigenlijk doe ik dat in mijn vrije tijd ook. Je vindt mij in het weekend wandelend in de natuur, op het hockeyveld en sluit ik de dag het liefste af met een borrelplank of diner met vrienden of familie. Deze combinatie van gezelligheid en sportiviteit brengt mij heel veel energie.

Ik krijg pure vooruitgangskracht van creativiteit, zelfontwikkeling en samenzijn. Zeilen is een van de andere dingen die ik graag doe als ik wat langer de tijd heb. Mijn ideale vakantie besteed ik dan ook het liefste op een boot op de Middellandse Zee. Daarnaast kom ik tot rust tijdens yoga of tijdens het koken van een nieuw recept.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

“Over mijn guilty pleasure song hoef ik niet lang na te denken, dat is ‘Shut up and Dance’ van Walk The Moon. Als ik dit nummer hoor, kan ik gewoon niet stilzitten. (En de ‘movie dance compilation’ clip op YouTube is een echte aanrader voor een gegarandeerde glimlach op je gezicht!)”

 

Meer lezen?

Lees meer over de consultants van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Artikel

Morgens gaat samenwerking aan met JINC

19-01-2024 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Welkom Renske Loos

12-11-2023 < 1 minuten
Lees meer
Artikel

Derde lichting Jong Morgens consultants gestart bij Morgens

19-10-2023 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Vier nieuwe consultants brengen Morgens nog meer vooruitgangskracht

12-10-2023 4 minuten
Lees meer