Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Petra van Zeeland

Vooruitgangskracht volgens Petra: “Vooruitgangskracht betekent voor mij: klaar zijn voor de verandering van morgen. Ik begeleid teams en organisaties binnen de zorg om samen de vooruitgang te identificeren en te omarmen, door ontwerpen op te stellen, verder te ontwikkelen en deze daadwerkelijk te implementeren. Geen dikke rapporten schrijven, maar met een pragmatische aanpak aan de slag met alle betrokkenen.  Zo heb ik het registratie- en declaratieproces binnen een Academisch Ziekenhuis volledig geoptimaliseerd. Er zijn substantiële besparingen gerealiseerd, fouten zijn gereduceerd, medewerkers- en klanttevredenheid zijn verhoogd en tevens is een nieuw Elektronisch Patiëntendossier geïmplementeerd. Het is zo mooi om mensen enthousiast te zien worden, zelf veranderingen te zien realiseren en daarna positieve cijfers te kunnen presenteren, daar krijg ik energie van."

Petra van Zeeland (1979) was meer dan 14 jaar werkzaam binnen het Erasmus MC in Rotterdam, onder andere als organisatieadviseur, programmamanager en manager van de Patiënt & Zorgadministratie. Ze begeleidde daar diverse reorganisaties en transities. Ook was zij nauw betrokken bij de landelijke ontwikkelingen op het gebied van Horizontaal Toezicht in samenwerking met alle branchepartijen.

 Petra houdt van dynamische werkomgevingen. Haar analytisch vermogen, resultaatgerichtheid en gedrevenheid, maar met aandacht voor de mens, maken dat Petra samen met teams veranderingen weet te realiseren. Petra studeerde Voeding en Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en voltooide daarna het Topjaar Management. Zij volgde diverse trainingen op het gebied van projectmanagement, Lean, leiderschaps- en teamontwikkeling.

Contact
Neem contact op met Petra door een e-mailbericht te sturen naar vanzeeland@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens