Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Pako de Lange

Vooruitgangskracht volgens Pako: 
“Vooruitgangskracht is voor mij het doorbreken van een patroon, met als doel iets te laten groeien. Dit kan op individueel niveau of in teamverband, maar het begint altijd met houding en gedrag. In een eerdere rol als leidinggevende maakte ik met twee data intelligence teams de beweging van ‘gevraagd dienstverlenend’ naar ‘ongevraagd adviserend’. Soms gingen de wekelijkse sessies voor het scrumbord in tegen mijn natuurlijke macromanagementstijl. De doorlopende voortgang op kleine acties maakte echter de grote omslag in positionering mogelijk. De teams werken nu samen met afdelingen die eerder niet wisten dat ze bestonden.”

Pako de Lange (1989) werkt sinds januari 2019 bij Morgens. Hiervoor was hij werkzaam als leidinggevende van data intelligence teams binnen de B2B-tak van Jacobs Douwe Egberts. Hij was betrokken bij de voorbereidingen voor een grootschalige ICT-transformatie, en projecten rondom connectiviteit en datakwaliteit. Daarvoor was Pako werkzaam als management consultant bij Boer & Croon.

Pako is pragmatisch, nuchter en analytisch. Hij heeft een sterk resultaatgerichte werkfilosofie met een zichtbaar mensgerichte invalshoek. Pako studeerde Business Studies aan de Tilburg University.

Contact

Neem contact op met Pako door een e-mailbericht te sturen naar delange@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens