Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Netteke Koster

Vooruitgangskracht volgens Netteke: “Transparantie, integriteit en vertrouwen zijn voor mij belangrijke waarden in mijn werk. Door het bieden van concrete hulpmiddelen om een open en reflectieve cultuur te faciliteren, kunnen medewerkers het beste uit zichzelf halen. Tijdens een groot implementatieprogramma binnen een ziekenhuis trof ik een team dat onder druk van de aankomende, harde ‘Go Live’-datum z'n focus kwijtraakte. De medewerkers richtten zich op hun individuele taken, met het risico op inefficiëntie en vermindering van kwaliteit als gevolg. Door het invoeren van visuele middelen om het werk transparant te maken, ontstond er weer overzicht en een duidelijke prioriteitenstelling. Om uiteindelijk mensen weer als team en met plezier te zien samenwerken – daar krijg ik energie van!”

Netteke Koster (1983) rondde haar studie Geneeskunde af in Leiden. Als basisarts deed zij jaren werkervaring op binnen de ziekenhuis-, verpleeghuis- en huisartsenpraktijk. Hierdoor vergaarde zij brede kennis van wat er speelt in de zorg en welke processen patiënten en medewerkers raken. Na enkele jaren besloot zij te gaan voor waar zij echt blij van wordt. Als consultant en Product Owner deed zij eerder zo’n drie jaar ervaring op binnen de zorg ICT. Sinds maart 2018 werkt Netteke bij Morgens. Als arts spreekt zij de taal van de zorgverlener. Haar stijl is open, doortastend en energiek. Zij streeft ernaar mensen en teams te inspireren en in beweging te krijgen, door het inzetten van verrassende werkvormen en het stimuleren van een transparante cultuur.

Contact
Neem contact op met Netteke door een e-mailbericht te sturen naar koster@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens