Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Marije Overbeek

Vooruitgangskracht volgens Marije: "Vooruitgangskracht in mijn werk krijg ik vooral door samen met de klant verbeteringen te realiseren. Verbeteringen die ook echt passen bij de unieke situatie van die betreffende organisatie. Door goed uit te zoeken wat werkt bij een bepaalde organisatie kun je het beste draagvlak creëren en een basis leggen om ook toekomstgericht te optimaliseren.

Zo hadden we bij de implementatie van een elektronisch cliëntendossier bij een bepaalde zorgorganisatie ervoor gekozen om geen uitgebreid plan van aanpak op te stellen. We zouden snel, in kleine gecontroleerde stappen, starten met de implementatie. Waar nodig stuurde de organisatie zelf bij. Dankzij deze specifieke aanpak is het ons gelukt om binnen zeer korte termijn, in een vakantieperiode, het elektronisch cliëntendossier te implementeren.”

Marije Overbeek (1983) werkt sinds november 2019 bij Morgens. Hiervoor was zij consultant bij Infozorg, een organisatie die zorgorganisaties adviseert en ondersteunt op het gebied van applicaties, processen en informatievoorziening. Daar was zij onder andere verantwoordelijk voor de implementatie van elektronische cliëntendossiers, het optimaliseren van informatievoorziening, het opstellen van procesverbeteringen, en het ontwikkelen en verzorgen van opleidingen.

Marije is analytisch, klantgericht, resultaatgericht, gedreven en in staat om complexe materie begrijpelijk te maken. Marije studeerde Recht & Management aan de Radboud Universiteit Nijmegen, waar ze afgestudeerd is in Nederlands Recht en Bedrijfswetenschappen.

Bij Morgens houdt Marije zich vooral bezig met projecten in de (ouderen)zorg en landelijke programma’s.

Contact

Neem contact op met Marije door een e-mailbericht te sturen naar overbeek@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens