Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Koen Janmaat

Vooruitgangskracht volgens Koen: “Grote organisatiebrede verandering. Transities. Daar ligt mijn kracht en krijg ik energie van. Beweging creëren bij management en medewerkers om het elke dag een beetje beter te doen. Resulterend in blije klanten, positieve cijfers en gemotiveerde medewerkers. Erg gaaf om mij elke dag hiervoor in te zetten met Morgens collega’s."

Koen Janmaat (1985) is partner bij Morgens en verantwoordelijk voor opdrachten binnen het onderwijs. Koen studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit met als afstudeerrichtingen Innovation Management en Supply Chain Management. Koen heeft diverse programma’s, Lean (Six Sigma)- en Agile trajecten begeleid bij o.a. PostNL, Alliander, Ymere en Gemeente Veenendaal. Zijn kracht zit in zijn analytische, brede blik en de manier waarop hij energie, focus en rust in teams brengt. De onderwijssector boeit hem. Als Lean Leiderschapsexpert en programmamanager bij Saxion Hogescholen valt hem op dat hogescholen en universiteiten voor steeds meer uitdagingen komen te staan, zoals digitalisering, het verhogen van studiesucces en werk- en regeldruk, waardoor spanning ontstaat op de kwaliteit van onderwijs. Koen gelooft dat door te werken aan zowel de veranderkant als de organisatorische kant, scholen zichzelf continu kunnen verbeteren.

Contact
Neem contact op met Koen door een e-mailbericht te sturen naar janmaat@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens