Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Koen Janmaat

Vooruitgangskracht volgens Koen: “Grote organisatiebrede verandering. Transities. Daar ligt mijn kracht en krijg ik energie van. Beweging creëren bij management en medewerkers om het elke dag een beetje beter te doen. Resulterend in blije klanten, positieve cijfers en gemotiveerde medewerkers. Erg gaaf om mij elke dag hiervoor in te zetten met Morgens collega’s."

Koen Janmaat (1985) is partner bij Morgens. Koen studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit met als afstudeerrichtingen Innovation Management en Supply Chain Management. Daarnaast heeft Koen diverse trainingen afgerond op het terrein van Lean (Six Sigma), Programmamanagement en adviesvaardigheden. Koen is binnen Morgens verantwoordelijk voor marktontwikkeling en opdrachten binnen de Zakelijke Dienstverlening. Hij heeft als programmamanager organisatiebrede verandertrajecten begeleid onder andere binnen de energiemarkt.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.