Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Hileen Boosman

Vooruitgangskracht volgens Hileen: De kern van vooruitgangskracht ligt voor mij in verbinding tussen mensen, met de omgeving en met de toekomst. Een project waar ik actief de verbinding heb gezocht was bij de opzet en implementatie van een ziekenhuisbreed patiëntfeedbacksysteem. Hierbij waren veel stakeholders betrokken met verschillende belangen en wensen. Ik ben heel trots op het eindresultaat: een systeem dat door vrijwel alle afdelingen wordt gebruikt met enthousiasme en een gevoel van eigenaarschap.

Hileen Boosman (1985) werkt sinds februari 2021 bij Morgens. Hiervoor was zij werkzaam als project- en programmamanager bij het LUMC. Daar heeft zij gewerkt aan onderwerpen zoals waardegedreven zorg, patiëntgerichtheid en zeldzame ziekten. Hileen is analytisch, resultaatgericht en initiatiefrijk. Haar aanpak kenmerkt zich door enthousiasme, doortastendheid en een persoonlijke benadering. Hileen heeft een master in de Psychologie en is gepromoveerd bij het UMC Utrecht. 

Contact

Neem contact op met Hileen door een e-mailbericht te sturen naar boosman@morgens.nl

 

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens