Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Eva Kromhout

Vooruitgangskracht volgens Eva: "Vooruitgangskracht zit voor mij in samen optrekken en focussen op kansen en mogelijkheden. Alleen ga je wellicht sneller, maar samen kom je verder is mijn overtuiging. Nieuwsgierig zijn en de wil om te blijven groeien zorgt dat je vooruit blijft gaan en het beste uit jezelf en de organisatie kan halen. Een mooi voorbeeld hiervan vind ik het resultaat in een traject dat ik begeleidde waarbij afdelingen over de schutting leerden kijken en samen bepaalden waar ze elkaar kunnen versterken."

Eva Kromhout (1986) werkt sinds juni 2017 bij Morgens. Hiervoor was zij bijna 7 jaar werkzaam als Senior Projectmanager en Performance Consultant bij Integron, een onderzoek-adviesbureau. Eva heeft ervaring met projecten op het gebied van klantbeleving, samenwerking binnen teams en organisaties leren verbeteren. Aandacht voor mensen, de klant centraal en gedreven om organisaties echt vooruit te helpen kenmerken haar. Eva studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Daarvoor heeft zij Commerciële Economie/SportManagement & Marketing gestudeerd aan de HES Amsterdam.

Contact
Neem contact op met Eva door een e-mailbericht te sturen naar kromhout@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens