Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Bob Willemsen

Vooruitgangskracht volgens Bob: Uit het boeken van duurzaam resultaat bij onze klanten haal ik veel voldoening. De laatste jaren heb ik veel projecten en programma’s gedaan in het Justitie & Veiligheidsdomein. Zo was ik projectleider voor het inrichten van een ZSM-unit bij het OM in Breda. Realisatie hiervan leidt tot snellere afhandeling van zaken voor slachtoffers en verdachten. Soms neem ik nog een kijkje bij ZSM. Dit zijn altijd momenten dat ik trots weer naar huis ga. Een concreet resultaat én een blijvende verandering bij klanten.

Bob Willemsen (1981) werkt sinds 2008 bij Morgens. Vanaf 2021 is hij onderdeel van het partnerteam. Daarvoor werkte hij als financieel consultant bij MLP en als docent aan de Universiteit Leiden. Hij is afgestudeerd jurist met als specialisatie rechtsfilosofie. Verder heeft hij diverse project- en programmamanagementcertificeringen, is hij Lean Six Sigma Blackbelt en voltooide hij consultancy- en adviestrainingen bij de Baak en het SIOO. Bob is verantwoordelijk voor de klanten en projecten in het Justitie & Veiligheidsdomein en bij de landelijke uitvoeringsorganisaties. Hij krijgt energie van uitdagende programma’s en de implementatie van nieuwe 'ways of working' zoals digitale transformaties en organisatietransities.

Contact
Neem contact op met Bob door een e-mailbericht te sturen naar willemsen@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens