Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Bob Willemsen

Vooruitgangskracht volgens Bob: Bij het Openbaar Ministerie in Breda hebben we een zogenaamde ZSM-unit ingericht. Op deze ZSM-unit werken medewerkers van het OM, de Politie en andere partners samen aan het snel en betekenisvol afdoen van strafzaken. Dit doen ze 7 dagen per week, 14 uur per dag. Dit betekent sneller duidelijkheid voor slachtoffers en verdachten, een resultaat waar ik erg trots op ben.

Bob Willemsen (1981) werkt sinds juli 2008 bij Morgens. Hiervoor werkte hij twee jaar als financieel consultant en planner bij MLP en als docent bij de Universiteit Leiden. Bob heeft sinds zijn start bij Morgens in veel verschillende projecten en rollen gewerkt. Van het optimaliseren van gegevensverwerking en beheer en onderhoud van vuilniswagens en containers voor de Van Gansewinkel groep tot het verkorten van doorlooptijden in een ziekenhuis. De laatste jaren is hij vooral werkzaam binnen de strafrechtketen voor het Openbaar Ministerie en het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Bob specialiseert zich in het verbeteren van processen, het begeleiden van Lean trajecten en projectmanagement.

Contact
Neem contact op met Bob door een e-mailbericht te sturen naar willemsen@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens