Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Bibianne Geerts

Vooruitgangskracht volgens Bibianne: "Voor mij is vooruitgangskracht samen enthousiast werken aan duidelijke doelstellingen en daarbij alle neuzen dezelfde kant op krijgen. Het loslaten van oude patronen en ‘ja, maar’ achterwege laten. Vertrouwen en leiderschap vormen hierbij een belangrijke basis, daar zit wat mij betreft de crux. Een voorbeeld waarbij leiderschap werd getoond in alle lagen van de organisatie, was de voorbereiding op de NIAZ-accreditatie in een ziekenhuis waar ik projectleider was. Zien dat mensen getriggerd worden door daadwerkelijke kwaliteitsverbeteringen in de zorg: daar word ik blij van!”

Bibianne Geerts (1987) werkt sinds februari 2019 bij Morgens. Zij richt zich voornamelijk op de zorgmarkt. Hiervoor was zij  werkzaam als beleidsadviseur op het gebied van kwaliteit en veiligheid bij verschillende ziekenhuizen, waaronder MC Groep, Slotervaart en Ziekenhuisgroep Twente. Als management trainee heeft zij in de rol van onder andere projectcoördinator en adviseur brede ervaring opgedaan in de zorgsector.

Bibianne studeerde Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Twente en heeft daarvoor de studie Forensisch Onderzoek afgerond aan de Saxion Hogeschool. Zij heeft daarnaast diverse trainingen op het gebied van Lean en adviesvaardigheden gevolgd.

Verbindingen leggen en inzicht creëren, zijn sterke eigenschappen van Bibianne. Haar nieuwsgierigheid, gedrevenheid en enthousiasme zijn terug te zien in haar manier van werken.

Contact

Neem contact op met Bibianne door een e-mailbericht te sturen naar geerts@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens