Actueel / Team

Welkom Renske Loos

12-11-2023 < 1 minuutRenske Loos

Morgens groeit door! Maak kennis met Renske Loos. Renske werkt sinds oktober bij Morgens en brengt vooruitgangskracht bij onze klanten binnen de overheid. Met dit korte interview stellen we haar graag aan je voor:

Waar krijg je vooruitgangskracht van in je werk?

“Vooruitgangskracht is voor mij het toevoegen van waarde door samen concrete verbetering of verandering te bereiken. Goed observeren, analyseren en de juiste vragen stellen zodat anderen geprikkeld worden om tot nieuwe inzichten te komen, dat geeft mij energie. Zo was ik bij een systeemimplementatie bij de Provincie Noord-Holland betrokken bij het verandermanagement. Het doel was om de medewerkers zo goed mogelijk voor te bereiden op het nieuwe systeem en de nieuwe denkwijze die daarbij kwam kijken. Een hele leuke uitdaging!”

Waar krijg je vooruitgangskracht van in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd ben ik vaak sportief bezig in de vorm van voetballen of padellen. Sinds de coronatijd ben ik begonnen met skateboarden omdat ik graag een nieuwe buitensport wilde leren. Daarbij moet je niet bang zijn om te vallen en weer op te staan. Ook zoek ik graag de rust op tijdens een wandeling in de natuur, het liefst op het strand. Met slecht weer kijk ik graag films en series, maak een sudoku of lees een boek. Daarnaast breng ik graag tijd door met vrienden en familie door samen te dineren of een terrasje te pakken.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

“Ik ben heel erg fan van guilty pleasures, zolang ik maar lekker mee kan zingen (schreeuwen) en kan dansen. Mijn favoriet is Shackles (Praise You) van Mary Mary!”

Meer lezen?

Lees meer over de medewerkers van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Volle kracht vooruit met Telissa Schreuder

03-05-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Nog meer vooruitgangskracht met Wesley Sussenbach

24-04-2024 < 1 minuut
Lees meer
Artikel

Diversiteit en inclusie is geen project met een begin en einde

18-04-2024 < 1 minuut
Lees meer
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer