Actueel / Team

Traineeship Jong Morgens van start

26-10-2021 < 1 minutenLianka Bruijnen

Op 1 oktober 2021 zijn vijf ambitieuze talenten gestart met het Jong Morgens traineeship. Jong Morgens is de jonge nieuwe tak van Morgens, waarmee Morgens de ambitie naleeft om talentvolle starters zich te laten ontwikkelen op professioneel en persoonlijk gebied.

Het is een team van jonge talenten dat zich inzet om organisaties in de zorg, het onderwijs en de overheid te ondersteunen in de uitdagingen van vandaag en morgen. Daarbij volgen zij een intensief trainingsprogramma en worden de trainees gecoacht door Morgens consultants. Gedurende twee jaar leren zij meer over de Morgens kennis en vaardigheden op het gebied van programma-, project- en verandermanagement om deze vervolgens toe te passen en uit te breiden tijdens het werk in de opdrachten.

Maak kennis met onze talenten van het Jong Morgens traineeship

Dit jaar bestaat het Jong Morgens team uit Kimberly van Brakel, Leon Heesen, Luca van Houwelingen, Iris Rienstra en Joline Nijland. Ondanks de diverse studieachtergronden van de vijf trainees hebben zij één ding met elkaar gemeen: ze willen zich inzetten voor vooruitgangskracht in de maatschappij. Met veel energie, enthousiasme en betrokkenheid helpen zij organisaties zich klaar te maken voor de uitdagingen van morgen. De talenten zijn inmiddels gestart op diverse opdrachten in zorg, overheid of onderwijs. Zij ondersteunen programma’s en projecten als projectsecretaris, PMO-er, projectleider of adviseur.

Onze trainees stellen zich graag aan je voor op jongmorgens.nl.

Kan jouw organisatie wel een Jong Morgens talent gebruiken?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de diensten en talenten van Jong Morgens? Neem dan contact op met Lianka Bruijnen.

Stuur een e-mail naar

bruijnen@morgens.nl

Send an E-mail

Bel Lianka

06 53 15 77 24

Call this number

Of kijk op:

https://www.jongmorgens.nl

Go to

Meer lezen?

Lees meer over de talenten van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Volle kracht vooruit met Telissa Schreuder

03-05-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Nog meer vooruitgangskracht met Wesley Sussenbach

24-04-2024 < 1 minuten
Lees meer
Artikel

Diversiteit en inclusie is geen project met een begin en einde

18-04-2024 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer