Actueel / Team

Maak kennis met recruiter Karin de Groot

19-03-2024 < 1 minutenKarin de Groot en Monique Mulder

Morgens heeft er weer een topper bij. Als recruiter helpt Karin de Groot met de verdere groei van Morgens met mensen die met hun talenten en vaardigeden een bijdrage kunnen leveren aan het verbeten van de zorg, overheid en onderwijs. In dit korte interview stellen we haar aan je voor:

Waar krijg je vooruitgangskracht in je werk?

“Met plezier samenwerken in een team geeft mij vooruitgangskracht. Maar ook het team te laten groeien met nieuwe medewerkers, de juiste match maken en ontdekken waar iemand zijn of haar kracht zit. Daar krijg ik energie van! Het is iedere keer weer een boeiend proces, waarbij je zelf soms ook mooie inzichten krijgt en leert van de gesprekken.”

En waar krijg je energie van als je niet aan het werk bent?

“Samen eten met familie of vrienden is altijd fijn! Maar ook af en toe een leuke steden- of wandeltrip vind ik heel leuk, waarbij er uiteraard ook weer lekker gegeten en gedronken moet worden. Heel blij word ik van een boek lezen op een stil strand met het geruis van de zee op de achtergrond. Sportief gezien mag de lat wel wat hoger, maar als ik in actie kom dan is het spinning. En dat ik nu naar het werk kan fietsen is natuurlijk ook super!”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

“Niets leuker dan heel hard (en vals) meezingen op een nummer in de auto, mijn guilty pleasure is dan het nummer Gold van Spandau Ballet.”

Meer lezen?

Lees meer over het Morgensteam.

Bekijk alle artikelen
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Tapasya Vreeken

29-03-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Morgens blijft groeien met Ilham, Annemartijn, Niels en Johanna

15-02-2024 4 minuten
Lees meer
Artikel

Morgens gaat samenwerking aan met JINC

19-01-2024 < 1 minuten
Lees meer