Actueel / Team

5 nieuwe consultants brengen Morgens nog meer vooruitgangskracht!

31-03-2023 4 minutenMonique Mulder

We hebben ons team verder uitgebreid met maar liefst vijf nieuwe collega’s. Arash Kargar stort zich op opdrachten bij de overheid, Annericht van Dijk en Leonie van der Snee brengen vooruitgangskracht in de zorg, Elles van Geest versterkt de onderwijsmarkt en Leah Berger voegt zich bij de gelederen van het datateam. In dit korte interview stellen we ze graag aan je voor:

Waar krijg je vooruitgangskracht van in je werk?

Arash: “Ik krijg vooruitgangskracht van inclusief werken, waarbij iedereen meedoet en meetelt. Elke persoon heeft unieke talenten en vaardigheden. Hoe mooi zou het zijn als we ons meer richten op wat iemand kan in plaats van wat iemand niet kan. Vooruitgangskracht is voor mij dus denken in mogelijkheden, krachten bundelen en het creëren van win-winsituaties. Ik krijg ook veel energie om orde in chaos te creëren, vooral als het gaat om het structureren en stroomlijnen van complexe processen. Het geeft mij een enorme boost om te weten wat mijn werk bijdraagt aan het bereiken van onze doelen. Er gaat niets boven het gevoel van voldoening dat ik krijg wanneer individuen en teams vooruitgang boeken en deze continueren!”

Annericht: “In mijn werk krijg ik vooruitgangskracht van samenwerken, nieuwgierig zijn, de puzzelstukjes samenbrengen en echt te gaan doen.”

Leonie: “Ik krijg vooruitgangskracht door samen met anderen op een creatieve en vernieuwende manier de uitdagingen van morgen aan te gaan.”

Elles: “Hoe eet je een olifant? Precies. In stukjes! Soms lijken ambities enorm groot, complex en misschien zelfs wel onhaalbaar. Vooruitgangskracht ervaar ik wanneer we dan juist de uitdaging aangaan en het opbreken in behapbare brokken. Stapje voor stapje samen toewerken naar een einddoel. Met echte impact!”

Leah: “Ik krijg vooruitgangskracht wanneer ik mensen en organisaties in hun kracht kan zetten door datagedreven werkwijzen samen te ontdekken en op passende wijze vorm te geven in de dagelijkse gang van zaken.”

En waar krijg je energie van als je niet aan het werk bent?

Arash: “Ik krijg veel energie van familie, vrienden en sporten! We hebben een leuk vriendenvoetbalteam waar gezelligheid en sportiviteit samenkomen. Daar kan ik erg van genieten. Wat mij ook intrigeert is een goed gesprek over levensvraagstukken. Dat levert mij altijd mooie en vernieuwende inzichten.”

Annericht: “Ik krijg vooruitgangskracht van actie. Dit vind ik in sport en dan vooral sporten waarbij je verder aan niets anders kunt denken dan waar je op dat moment mee bezig bent. Momenteel vind ik dat bij Velo, maar ik probeer graag van alles uit. In mijn vrije tijd plan ik veel ruimte in voor vrienden en besteed ik graag tijd met mijn familie. Daarnaast ben ik een grote dierenvriend. Je maakt mij heel blij met een goed boek waar ik lang in kan verdwijnen, spelletjes, lange wandelingen, de sauna en uitjes. Dit omvat alles van uiteten gaan, musea bezoeken en feestjes tot aan city trips en wintersport.”

Leonie: “Om fit te blijven duik ik graag de sportschool in om te boksen of los te gaan op een high intensity groepsles. Zodra het kampeerseizoen is gestart, trekken we er met het gezin vaak in de weekenden op uit om met onze gepimpte camper door Nederland te zwerven. Als er dan nog tijd over is ga ik graag naar festivals, een goed concert of een dagje sauna.”

Elles: “In mijn vrije tijd houd ik ervan om erop uit te gaan met vrienden en/of familie. Het liefste om met elkaar iets nieuws te ervaren. Dat kan van alles zijn; een proefles aikido, een escape room of een nieuw land met bijbehorende cultuur ontdekken. Zo ging ik bijvoorbeeld laatst met een vriendin dineren in het donker (je zag echt niets!), waarbij wij werden bediend door slechtzienden. Dat verbreedt dan toch weer je perspectief en brengt je nader tot elkaar. Voor mij is dat zeker een vorm van vooruitgangskracht!”

Leah: “In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de sportschool te vinden of maak ik een lange wandeling in de natuur. Ook op vakantie trek ik vaak goede wandelschoenen aan om eindeloos te kunnen ronddwalen tijdens een stedentrip of de indrukwekkende natuur in het buitenland te verkennen. In de weekenden zoek ik graag het terras op met mijn vriendinnen en probeer ik meestal een speciaal biertje te proeven die ik nog niet eerder had geprobeerd. Om te ontspannen of juist wat extra energie te krijgen, zing ik daarnaast graag. Alles komt voorbij in mijn playlist, van ballads tot Spaanstalige reggaeton. Bestaat er eigenlijk al een Morgens band of karaokeavond? Count me in!”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

Arash: “Ik ben gek op muziek en kan echt in trance raken van een mooi en melodieus liedje. En alle liedjes waar ik naar luister is een guilty pleasure voor de ander, maar ‘Ae Dil Hai Mushkil’ moet echt op de Morgens Spotify lijst!”

Annericht: “Mijn favoriete guilty pleasure song is ‘Desenchantee ‘van Kate Ryan. Deze powersong heeft het zelfs gered tot nummer 1 van mijn Spotify wrapped afgelopen jaar en stond op repeat tijdens het schrijven van dit stukje.”

Leonie: “Ik zou hier wel duizend nummers kunnen noemen, maar ‘Heaven must be missing an angel’ van Tavares is toch wel mijn allerguilty pleasure. Heerlijk cheesy, vrolijk, disco en onmogelijk om bij stil te blijven zitten.”

Elles: “Mag ik er twee indienen? Ik geniet van Abba met ‘Lay all your love on me’, zeker als iedereen uit volle borst het refrein meezingt. Daarnaast blijft ‘Toy’ van Netta (inzending van Israël bij het Eurovisiesongfestival in 2018) ook wel een echte guilty pleasure.”

Leah: “Een gouwe ouwe voor mij: ‘Everytime we touch’ van Cascada! Gegarandeerd een lading extra energie (en misschien ook wel nostalgie) na het afspelen van dit liedje.”

Meer lezen?

Lees meer over de medewerkers van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Welkom Lisanne Smulders

23-05-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Volle kracht vooruit met Telissa Schreuder

03-05-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Nog meer vooruitgangskracht met Wesley Sussenbach

24-04-2024 < 1 minuten
Lees meer
Artikel

Diversiteit en inclusie is geen project met een begin en einde

18-04-2024 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer