Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Herbert Fetter

Vooruitgangskracht volgens Herbert: “Ik geloof dat mensen binnen een organisatie het verschil kunnen maken tussen een goede of een excellente organisatie. Van het leggen van verbindingen tussen mensen krijg ik veel energie, omdat juist op die momenten de beste nieuwe ideeën en initiatieven ontstaan. Samen realiseren we deze en komen we tot blijvende verbeteringen.”

Herbert Fetter (1988) heeft bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gestudeerd, waar hij onder meer onderzoek deed naar het effect van leiderschap op Social Capital. Tijdens zijn studie is hij begonnen met werken bij VvAA waar hij bij verschillende interne verbetertrajecten betrokken is geweest. Daarnaast heeft hij als junior consultant risicomanagement ervaring opgedaan in het geven van workshops en het analyseren van data. Als bedrijfskundig specialist voor paramedici heeft hij een grote diversiteit aan praktijken gezien en de verschillende belangen in de zorg leren kennen. Herbert bekijkt zaken op een objectieve manier en vanuit verschillende kanten om verbeteringen en oplossingen aan te dragen. Hij is contactgericht, maakt graag onderdeel uit van een team en hecht waarde aan het bereiken van concrete resultaten. Sinds juni 2016 is hij consultant bij Morgens.

Contact
Neem contact op met Herbert door een e-mailbericht te sturen naar fetter@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens