Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Vooruitgangskracht door verbetering van onderwijslogistiek

Flexibel en gepersonaliseerd onderwijs vraagt om soepel lopende onderwijslogistieke processen. Een student heeft zijn hele studieloopbaan te maken met onderwijslogistiek. Vanaf het moment dat hij zich inleest via de website en een open dag bezoekt tot het moment waarop hij alumni-bijeenkomsten bezoekt na afloop van zijn studie.

onderwijslogistiek

Organisatorisch vraag dit om een goed werkende studentadministratie en processen rondom roosteren en toetsen die goed verlopen. Als een instelling dit goed weet in te richten, zie je dit terug in tevreden studenten en docenten en een goed organiseerbare onderwijsplanning.  

Vanuit Morgens beschikken we over veel kennis van onderwijslogistieke processen en informatiesystemen. Wij begeleiden dergelijke trajecten in de rol van programma- of projectmanager. Daarbij is onze kracht het creëren van draagvlak en een gedeeld beeld op alle niveaus in de organisatie. Hierbij zetten we onze kennis in op het gebied van programmamanagement, verandermanagement, en Lean en Agile werken.

Meer informatie

Lees voor meer informatie onze blogreeks over onderwijslogistiek.

Meer over onderwijs
Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens