Actueel / Team

Welkom Lisanne Smulders

23-05-2024 2 minutenLisanne Smulders en Monique Mulder

Morgens consultant Lisanne Smulders

Morgens heeft er een nieuwe topper bij. Lisanne Smulders heeft de afgelopen jaren als behandelaar en onderzoeker in de forensische zorg gewerkt. Bij Morgens gaat Lisanne aan de slag met opdrachten binnen de GGZ. In dit korte interview stellen we haar graag aan je voor.

Waar krijg je vooruitgangskracht van in je werk?

“In mijn werk krijg ik energie van samen de kern te pakken krijgen. Dit kan een uitdagende zoektocht zijn die investering vereist, maar voelt erg belonend wanneer het lukt. Ook krijg ik energie van het motiveren van anderen. Zo ging ik tijdens mijn werk in de GGZ iedere week langs bij een jongen thuis die door de rechter verplicht was tot psychologische behandeling. Hij wilde niet met mij praten en stuurde mij telkens weg. Toch bleef ik hem opzoeken, maar na een tijdje dacht ik ‘dit werkt niet’.

In plaats van het (eenzijdige) gesprek binnen te voeren, zittend tegenover elkaar, nodigde ik hem uit om buiten een rondje te lopen en wat drinken te halen. De eerste keer zeiden we vrijwel niks tegen elkaar, maar de week erna stond ik er weer, en de week daarna ook. Uiteindelijk liepen we elke week een rondje en begon deze jongen steeds meer aan mij te vertellen. Volhouden is belangrijk en de juiste setting is cruciaal.”

En waar krijg je energie van als je niet aan het werk bent?

“In mijn vrijetijd krijg ik energie van sieraden maken en vintage sieraden opduiken. Daarnaast houd ik van sporten (gym, hardlopen, dansen, crossfit), buiten zijn, reizen (liefst met alleen een rugzakje handbagage), borrelen met speciaal biertjes of lekkere wijn en kaasjes, pareltjes zoeken op Marktplaats, parfum en nieuwe dingen uitproberen.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

“Mijn guilty pleasure songs komen meestal uit Zuid-Amerika (Colombia), maar de laatste tijd ben ik ook helemaal fan van Afrobeats. Daarom ga ik voor ‘Burna Boy – On the Low’. Heerlijk!”

Meer lezen?

Lees meer over de medewerkers van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Nog meer vooruitgangskracht met Wesley Sussenbach

24-04-2024 < 1 minuut
Lees meer
Artikel

Diversiteit en inclusie is geen project met een begin en einde

18-04-2024 < 1 minuut
Lees meer
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Tapasya Vreeken

29-03-2024 2 minuten
Lees meer