Actueel / Team

Welkom Carmen Hoffman en Kimberly van Brakel

19-03-2021 3 minutenMonique Mulder

Carmen Hoffman en Kimberly van Brakel

Met de komst van Carmen Hoffman en Kimberly van Brakel heeft Morgens nog meer vooruitgangskracht. Carmen biedt versterking bij projecten binnen de overheid en stagiaire Kimberly stort zich op haar onderzoek naar Value Based Health Care. Carmen en Kimberly stellen zich graag aan je voor:

Carmen Hoffman werkt sinds januari 2021 bij Morgens. Tijdens haar bachelor Media, Informatie en Communicatie is ze gespecialiseerd in concept- en (digitale) productontwikkeling. Naast het ondersteunen van innovatie binnen bestaande organisaties is zij graag bezig met het opzetten van nieuwe initiatieven. Zo ontwikkelde zij een applicatie om ouders te helpen met de digitale ontwikkeling van hun kind. Na haar studie heeft ze bij IVO Rechtspraak een tweejarig IT-traineeship gelopen tot Innovatie Consultant. Daar heeft ze zich verdiept in verandering, innovatiemanagement en technologie.

De onderzoekstage van Kimberly van Brakel naar Value Based Health Care richt zich op het in kaart brengen van de veranderkundige aspecten van VBHC binnen Nederlandse ziekenhuizen, door het gesprek aan te gaan met verschillende stakeholders. Deze stage is het laatste onderdeel van haar master Management, Policy Analysis, and Entrepreneurship in Health and Life Sciences aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Wat geeft jou Vooruitgangskracht in je werk?

Kimberly: “Voor mij zit vooruitgangskracht in het leggen van verbindingen en het overbruggen van verschillen. Samen aan een oplossing werken biedt de gelegenheid om continu van elkaar te leren maar ook om jezelf te blijven ontwikkelen. Gedurende mijn opleiding heb ik mij gericht op internationale gezondheidsvraagstukken. Juist wanneer je elkaars taal niet spreekt, is het vinden van het overeenkomstige doel de mooiste uitdaging. Het behouden van een open blik, luisteren en daarna samen de vertaalslag maken naar de volgende stap, geeft mij energie. De brug slaan tussen verschillende disciplines en vakgebieden en elkaars taal proberen te begrijpen brengt mij vooruitgangskracht.”

Carmen: “Kansen niet alleen zien maar ook durven te pakken. Het kan eng zijn en het is altijd spannend om iets te doen waarvan je niet weet of het wel gaat lukken. Het starten van iets nieuws, van niets iets kunnen maken en dat te zien bloeien is in mijn ogen het mooiste wat er is. Vooruitgang is er niet zonder deze mentaliteit: durf te doen. En de drijvende kracht erachter is eigenlijk altijd: mensen!

Je hebt slechts één persoon nodig om iets te starten, maar met zijn allen maak je er écht iets van. De harde kant (de tools, modellen en methoden) en de zachte kant (empathisch vermogen) die komt kijken bij verandering en vernieuwing vind ik fascinerend. Ik ben dan ook intens gelukkig als dit bij elkaar komt en ik met samenwerking een stukje kan bijdragen aan het creëren van een iets betere wereld.”

En waar krijg je energie van als je niet aan het werk bent?

Kimberly: “Gedurende mijn thuiswerkende carrière, timmer ik letterlijk aan mijn eigen vooruitgangskracht. Zo maak ik mijn eigen bureaus en kan al mijn creativiteit kwijt in het schilderen van een muurtje, een kast of een lamp. Het is maar net wat een nieuw kleurtje nodig heeft. Om soms toch bewust even stil te staan vind ik het verder erg leuk om mij bezig te houden met yoga. Daarnaast ben ik vaak te vinden op het water, in mijn (niet zelfgemaakte) bootje en sluit ik de ideale dag graag af met een drankje op het terras met mijn vrienden.”

Carmen: “Ik krijg heel veel energie van gezelligheid, dus ik omring mezelf graag met vrienden en familie. Goede gesprekken leiden vaak tot leuke ideeën. Zo ben ik in mijn vrije tijd dan ook vaak bezig met allerlei (kleine, vaak creatieve) projectjes. Daarnaast haal ik echte vooruitgangskracht vooral uit actief bezig zijn. Tijdens vakanties ga ik graag surfen, snowboarden, zeilen of duiken.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

Carmen: “Ik kijk en luister graag naar Tiny Desk Concerts (aanrader!) op Youtube, waar ik Lizzo ook tegenkwam. Haar charme, humor en enthousiasme is heel aanstekelijk en haar liedje ‘Juice’ is een fijne boost voor je zelfvertrouwen!”

Kimberly: “Mijn all-time favorite guilty pleasure kan niets anders zijn dan ‘Dancing Queen’ van ABBA. Niemand kan stilzitten als dit nummer langskomt dus dit is een must-have voor in de Morgens-spotify list.”

Meer lezen?

Lees meer over ons team.

Bekijk alle artikelen
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Tapasya Vreeken

29-03-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met recruiter Karin de Groot

19-03-2024 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Morgens blijft groeien met Ilham, Annemartijn, Niels en Johanna

15-02-2024 4 minuten
Lees meer