Actueel / Team

Volle kracht vooruit met Telissa Schreuder

03-05-2024 2 minutenTelissa Schreuder en Monique Mulder

Telissa Schreuder, consultant bij Morgens.

Met de komst van Telissa Schreuder heeft Morgens nog meer vooruitgangskracht! Vanuit een sociaal maatschappelijke educatie-achtergrond en vijf jaar werkervaring bij diverse NGO’s en stichtingen brengt Telissa een goede dosis energie, empathie, creativiteit en structuur bij haar opdrachtgevers. We stellen haar graag aan je voor:

Waar krijg je vooruitgangskracht van in je werk?

“Op de werkvloer krijg ik de meeste energie van het wisselen tussen stakeholders. Ik ben gewend om het ene uur met jongeren spelenderwijs te brainstormen en vervolgens het uur daarna aan tafel te zitten met de gemeente over resultaten en subsidies. Dat constante speelveld houdt mij alert. Ook heb ik geleerd dat het geven van trainingen bij mij past. Altijd leuk om een werkvorm passend te maken op een groep en dus zal de Morgens koffer vol attributen zeker te pas gaan komen.”

En waar krijg je energie van als je niet aan het werk bent?

“Ik heb eigenlijk elk seizoen wel weer een nieuwe hobby. Zo ben ik laatst begonnen met saxofoon spelen (uitdagend), ben ik begonnen met mooie routes rondom Rotterdam te hiken en ben ik sinds kort trotse eigenaar van een decoupeerzaag voor klusjes in huis. Altijd leuk!

Maar de hobby’s die altijd wel blijven zijn salsadansen, motorrijden, ik lees heel veel young adult boeken en ik ga onwijs graag een avondje uit naar de film of theater met een etentje eraan vast. Lekker erop uit. Mijn vader en ik sturen ook altijd foto’s naar elkaar van de oldtimers die we tegenkomen op straat. Dat is dan meer een droom dan een hobby natuurlijk.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

“Oeh, een guilty pleasure liedje? Ik switch echt tussen álle genres, maar deze maand ga ik voor Young hearts run free’ van Candi Staton.”

Meer le

Lees meer over de medewerkers van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Nog meer vooruitgangskracht met Wesley Sussenbach

24-04-2024 < 1 minuten
Lees meer
Artikel

Diversiteit en inclusie is geen project met een begin en einde

18-04-2024 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Tapasya Vreeken

29-03-2024 2 minuten
Lees meer