Actueel / Team

Volle kracht vooruit met Myrna van Dongen

10-11-2022 2 minutenMyrna van Dongen en Monique Mulder

Myrna van Dongen, consultant bij Morgens.

Met de komst van Myrna van Dongen heeft Morgens nog meer vooruitgangskracht. De rode draad in Myrna’s loopbaan is leidinggeven en business development met specialisatie in marketing en innovatie: het verbeteren van resultaten door klantgericht te werken aan betere te dienstverlening. Bij Morgens zet zij zich in bij opdrachten binnen de overheid. We stellen haar graag aan je voor:

Waar krijg je vooruitgangskracht van in je werk?

“Mij maak je blij als ik met een gemotiveerd team complexe uitdagingen mag oplossen: wat is nodig om ambities te realiseren? Ik houd ervan te puzzelen en vervolgens samen te zorgen dat alles klopt, zodat doelstellingen gehaald kunnen worden. Daarbij let ik op hoe talenten van de mensen in een organisatie het beste kunnen worden ingezet en hoe processen of structuren verbeterd kunnen worden. Vooruitgangskracht zit wat mij betreft in elkaar aanvullen en versterken. Dan kom je vanzelf vooruit.”

En waar krijg je energie van als je niet aan het werk bent?

“Sporten, een museum bezoeken, naar een concert of de kroeg, lezen… er is zoveel leuks te doen! Maar als ik moet kiezen dan kies ik voor lang wandelen met onze hond (en liefst ook samen met de kids, maar daar denken zij anders over) en van heel lekker eten met vrienden, uit of thuis – ik houd ook erg van samen koken en lang tafelen.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

“Bij ons thuis ging de muziekopvoeding ‘andersom’: mijn broertje voedde mij op en samen namen we onze moeder mee naar Torhout Werchter, Paradiso en Lowlands. Daardoor heb ik een hele brede muzieksmaak; van Chef’s Special tot Jimi Hendrix… Maar mijn alltime favorite is Prince en daarnaast een sterke voorkeur voor soul/funk. En héél stiekem luister ik soms naar ouwe nineties house/new beat, dus mijn guilty pleasure bijdrage is Pump up the Jam van Technotronic!”

Meer lezen?

Lees meer over het Morgens team.

Bekijk alle artikelen
Interview

Volle kracht vooruit met Telissa Schreuder

03-05-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Nog meer vooruitgangskracht met Wesley Sussenbach

24-04-2024 < 1 minuten
Lees meer
Artikel

Diversiteit en inclusie is geen project met een begin en einde

18-04-2024 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer