Actueel / Team

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minutenMonique Mulder

Renske Loos en Ali Imziln stort zich op opdrachten bij de overheid, Danny Goedkoop brengt vooruitgangskracht in de zorg, Leonie de Vlieger zet zich in bij opdrachten binnen gemeenten en Eva Vlug voegt zich bij de gelederen van het datateam. In dit korte interview stellen we ze graag aan je voor:

Waar krijg je vooruitgangskracht van in je werk?

Renske: “Vooruitgangskracht is voor mij het toevoegen van waarde door samen concrete verbetering of verandering te bereiken. Goed observeren, analyseren en de juiste vragen stellen zodat anderen geprikkeld worden om tot nieuwe inzichten te komen, dat geeft mij energie. Zo was ik bij een systeemimplementatie bij de Provincie Noord-Holland betrokken bij het verandermanagement. Het doel was om de medewerkers zo goed mogelijk voor te bereiden op het nieuwe systeem en de nieuwe denkwijze die daarbij kwam kijken. Een hele leuke uitdaging!”

Danny: “Ik krijg vooruitgangskracht van het verbeteren van werkprocessen die helpen organisaties efficiënter te laten werken. Een voorbeeld hiervan was het verminderen van consulten bij huisartsenpraktijken door vragenlijsten en routinematige metingen te digitaliseren. Om werkprocessen duurzaam efficiënter te maken is het belangrijk om verwachtingen, werkprocessen en voordelen voor alle stakeholders goed te managen.”

Leonie: “Vooruitgangskracht is voor mij de energie die tot stand komt wanneer een team stil durft te staan om te verbinden met de waardes van het team en waar het voor bestaat. Dit lijkt simpel, maar vraagt meestal om moedige keuzes.”

Eva: “Als ik iets mag doen waar creativiteit, samenwerking en inhoudelijke expertise voor nodig is dan word ik blij. Bijvoorbeeld een innovatief project, anders omgaan met data of überhaupt omgaan met data vind ik allemaal mooi. Uiteraard met volle aandacht voor de mensen die hiermee werken.”

Ali: “Vooruitgangskracht betekent voor mij ‘1 + 1 = 3’ maken met de energie uit de groep. Het is positief om te zien dat door mensen, kennis of omgevingen met elkaar te verbinden, veel vooruitgang kan worden geboekt. Het is niet alleen nuttig, maar ook ontzettend leuk om de beweging in een vroeg stadium te zien ontstaan. Dit proces van samenwerking en synergie kan werkelijk krachtig zijn en leiden tot innovatie en groei op verschillende niveaus.”

Waar krijg je vooruitgangskracht van in je vrije tijd?

Renske: “In mijn vrije tijd ben ik vaak sportief bezig in de vorm van voetballen of padellen. Sinds de coronatijd ben ik begonnen skateboarden omdat ik graag een nieuwe buitensport wilde leren. Daarbij moet je niet bang zijn om te vallen en weer op te staan. Ook zoek ik graag de rust op tijdens een wandeling in de natuur, het liefst op het strand. Met slecht weer kijk ik graag films en series, maak een sudoku of lees een boek. Daarnaast breng ik graag tijd door met vrienden en familie, door samen te dineren of een terrasje te pakken.”

Danny: “In mijn vrijetijd krijg ik vooruitgangskracht door mijzelf uit te dagen tijdens het sporten. Dit kan zijn tijdens het voetballen, hardlopen of wielrennen. Ook word ik blij van tijd spenderen met familie en vrienden. Dit kan door het zitten op een terras of gezamenlijk naar een activiteit te beleven.”

Leonie: “Vooruitgangskracht krijg ik van fysieke beweging. Sporten in de sportschool en yoga zijn door het drukke gezinsleven favoriet. Een dansje doe ik ook nog graag en regelmatig. En natuurlijk veel naar buiten de natuur in met mijn gezin voor lange wandelingen.”

Eva: “Vrije tijd staat bij mij vooral in het teken van ontspanning, sociaal zijn, inspiratie opdoen en mijn gezin. Koken en nog liever bakken, want ik ben een zoetekauw. Ik eet van alles, maar ik probeer zo af en toe nieuwe vegan recepten uit. Of ik ga vegan uit eten. Dat vind ik een echt cadeau. Ik deed aan yoga en wie weet kan ik dat dit jaar weer omzetten naar ik doe graag yoga. Dansen, musea en voorstellingen vind ik ook heerlijk en op reis gaan, al hou ik dat tegenwoordig wel wat dichter bij huis (Europa). Zowel steden bekijken als de natuur in.”

Ali: “Ik ben een sociaal dier en vind het leuk om met vrienden af te spreken. Verder besteed ik toch wel de meeste tijd aan mijn gezin en familie. In mijn vrije tijd maak ik graag lange wandelingen langs het water terwijl ik luister naar een podcast. Ik luister graag naar programma’s over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Daarnaast lees ik graag over geopolitiek, meestal Engelstalige artikelen van verschillende media.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

Renske: “Ik ben heel erg fan van guilty pleasures, zolang ik maar lekker mee kan zingen (schreeuwen) en kan dansen. Mijn favoriet is Shackles (Praise You) van Mary Mary!”

Danny: “Mijn guilty pleasure song is Cold little heart van Michael Kiwanuka. Dit vind ik een heerlijk, lang en relaxt nummer dat ik dagenlang op repeat kan beluisteren.”

Leonie: “Mijn guilty pleasure song is Spargo met ‘Just for You’. Een hele lekkere oude disco knaller, die mij altijd weer direct in een blije dansmood krijgt!”

Eva: “Ik ga voor Dis ko Dis ko van Yin Yin.”

Ali: “Ik heb er een heleboel, maar voor de playlist kies ik I’ll Be There for You – Theme From “Friends”, van The Rembrands.”

 

Meer lezen?

Lees meer over de medewerkers van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Maak kennis met Tapasya Vreeken

29-03-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met recruiter Karin de Groot

19-03-2024 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Morgens blijft groeien met Ilham, Annemartijn, Niels en Johanna

15-02-2024 4 minuten
Lees meer
Artikel

Morgens gaat samenwerking aan met JINC

19-01-2024 < 1 minuten
Lees meer