Actueel / Algemeen

Morgens versterkt managementteam

23-01-2024 2 minuten

Lianke Bruijnen, Mark Reitsma & Wouter Roorda

Lianka Bruijnen, Mark Reitsma en Wouter Roorda versterken het managementteam. Zij dragen in hun nieuwe rol als managing consultant verder bij aan de verdieping en versterking van onze dienstverlening en organisatie.

Lianka Bruijnen, oprichter en manager van Jong Morgens, benadrukt het belang van talentontwikkeling binnen Morgens. “Ik ben bij Morgens gaan werken vanwege de ondernemersmentaliteit, de mogelijkheden om mijzelf verder te ontwikkelen en het verschil te maken in het publieke domein. Jong Morgens geeft jong talent met dezelfde ambities een plek bij Morgens en brengt frisse ideeën en inspiratie. Als nieuw lid van het managementteam neem ik een flinke dosis ondernemendheid mee, en hoop ik de rest van het team te inspireren met mijn eigen frisse ideeën. Daarbij ben ik trots dat we hiermee ook Jong Morgens naar een volgend niveau brengen.”

Mark Reitsma: “Vooruitgangskracht in de GGZ brengen, dat is het doel dat ik heb samen met mijn team van toegewijde collega’s. Wij zetten onze expertise, ervaring en daadkracht in voor de grote uitdagingen waar veel GGZ-instellingen voor staan. In deze nieuwe rol ben ik gedreven om mijn uitgebreide ervaring in de GGZ-sector te gebruiken om onze dienstverlening op dit gebied verder te versterken.”

Wouter Roorda: “In deze nieuwe rol bouw ik verder om onze dienstverlening op het gebied van data in de publieke sector te verdiepen en te versterken. Data is hierbij altijd ondersteunend en niet leidend, de (menselijke) verandering blijft altijd centraal staan. Bij Morgens kan ik mijn passie voor data-gedreven oplossingen inzetten om niet alleen onze interne processen te verbeteren, maar ook om een significante bijdrage te leveren aan de successen van onze klanten. Ik kijk ernaar uit om data verder intern en extern te laten groeien.”

“Samen met dit nieuwe team blijven we bouwen aan onze missie om organisaties te verbeteren. Deze strategische uitbreiding weerspiegelt onze toewijding aan voortdurende groei en verbetering, zowel intern als in de projecten die we uitvoeren. Morgens blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van organisatieverbetering en verandermanagement.” Voegt Mark Elstgeest toe.

Conclusion

Mark Elstgeest heeft onlangs de rol van directeur Strategy Enablement binnen de centrale Conclusion directie Nederland op zich genomen. Hij blijft daarnaast ook actief als directeur bij Morgens.

Meer informatie?

wil je meer informatie over Morgens of wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Artikel

Beter samenwerken met serious game CarWorks

01-06-2023 2 minuten
Lees meer
Artikel

Adviesbureau Morgens tekent Charter Diversiteit van de SER

14-11-2022 < 1 minuut
Lees meer
Artikel

Morgens wordt onderdeel van het Conclusion ecosysteem

31-10-2022 2 minuten
Lees meer
Artikel

Het verschil tussen datagedreven sturen en datagedreven veranderen

31-03-2022 3 minuten
Lees meer