Actueel / Team

Morgens krijgt versterking van 5 nieuwe collega’s

31-01-2023 4 minutenMonique Mulder

In januari hebben we ons team verder uitgebreid met maar liefst vijf nieuwe collega’s. Maarten Schoone zet zich in voor de GGZ, Sanne van den Boer brengt de onderwijsmarkt vooruitgangskracht, Manon Koreman versterkt als mangamentassistent het Officeteam, Shereen Stronkhorst en Eva Hofmeester storten zich op digitale transformatie in de zorg. In dit korte interview stellen we ze graag aan je voor:

Waar krijg je vooruitgangskracht van in je werk?

Maarten: “Vooruitgangskracht is voor mij samenwerken en innoveren. Mijn passie is de ontwikkeling van digitale GGZ (eHealth) en organiseren van een goede samenwerking binnen de GGZ. Ik ben een enthousiaste en creatieve denker die graag volgens methodische handelswijze naar de beste oplossingen zoekt maar zich ook graag buiten de gebaande paden begeeft om te innoveren op gebied van digitale zorg.”

Sanne: “Ik krijg Vooruitgangskracht van zién dat het metaforische kwartje valt. Zowel bij een individu als in een groep. De stilte die eraan voorafgaat en de energie die dan volgt. Daar krijg ik dan weer energie van!”

Manon: “Vooruitgangskracht is voor mij met elkaar samenwerken. Als je plezier hebt met je collega’s ben je beter op elkaar ingespeeld en kun je sneller werken. Daarnaast leer ik ontzettend veel van mijn collega’s wat mij nieuwe energie geeft om dingen anders aan te pakken.”
Shereen: “Vooruitgangskracht is voor mij de verbinding zoeken met mensen in zorgorganisaties, om gezamenlijk te werken naar een toekomstbestendig zorgstelsel. Veranderen betekent vooruitgang en doe je samen!”

Eva: “Vooruitgangskracht betekent voor mij dat je met elkaar iets in beweging krijgt om het doel te behalen. Ik vind het leuk om mensen bij elkaar te brengen, ze uit hun dagelijkse sleur te halen en hun creativiteit te prikkelen. Er komen dan altijd goede ideeën boven en vaak ook een gezonde dosis positieve energie. In een van mijn laatste projecten als product owner voor Zorgplatform voor de regio Rijnmond was het mijn opgave om in een (toen nog) volledige online setting tien ziekenhuizen op één lijn te krijgen voor de doorontwikkeling van Zorgplatform. Ook in deze online setting creëerden wij een leuke sfeer waarin er naast serieus en hard werken ook ruimte was voor grapjes en informeel contact. Dat vind ik echt vooruitgangskracht en dat maakt dat we vooruitgang boekten, maar dat het ook echt leuk was om met elkaar hieraan te bouwen.”

En waar krijg je energie van als je niet aan het werk bent?

Maarten: “In mijn werk zoek ik altijd naar ontwikkeling en verbetering. Eigenlijk doe ik dat in mijn vrije tijd ook. Ik zoek vaak naar de persoon achter het gedrag, op zoek naar persoonlijke ontwikkeling.
Ik krijg energie van vroeg opstaan, CrossFit om 07.00 uur in de ochtend, koud water zwemmen op zondag en zo nu en dan naar een festival of concert. In het weekend ga ik graag uit eten met vrienden of familie. Deze combinatie van gezelligheid en sportiviteit geeft mij heel veel energie.

Ik krijg pure vooruitgangskracht van creativiteit, zelfontwikkeling en samenzijn. Windsurfen is een van de andere dingen die ik graag doe als de gezinssituatie het toelaat. Mijn ideale vakantie besteed ik dan ook het liefste op een tropisch eiland met azuurblauwe zee zoals Sorobon Beach op Bonaire. Daarnaast kom ik tot rust met mediteren of het luisteren van muziek en een podcast.”

Sanne: “In mijn vrije tijd krijg ik vooruitgangskracht van nieuwe paden bewandelen en nieuwe plekken te ontdekken, zowel in binnen- als buitenland. In de warme maanden sluit ik het liefst de dag af met mijn voeten in het zand en een goed glas wijn, genietend van een in de zee ondergaande zon. Vooruitgangskracht zit ‘m voor mij ook zeker in tot stilstand kunnen komen.”

Manon: “De meeste energie krijg ik van lekker op stap gaan met mijn vriend en zoontje. Samen tijd doorbrengen met familie en niks moeten. Ook ga ik regelmatig naar de sporthal om te volleyballen. Dat doe ik al sinds mijn jeugd, met veel plezier! Naast het sporten en familie heb ik ook een vriendengroep die vaak wordt onderhouden door een borrel en een spelletje met zijn allen.”

Shereen: “Ik krijg vooruitgangskracht van nieuwe dingen uitproberen; uit je comfort zone stappen. Ik ga graag op reis om nieuwe plekken te ontdekken. Daarnaast ben ik een tijdje geleden begonnen met salsadansen, en hoop ik daarin steeds beter te worden. Verder ben ik een sociaal dier, dus ga graag samen met vrienden op pad.”

Eva: “Als tegenhanger van alle drukte van het gezinsleven en werkende leven ga ik graag in mijn eentje hardlopen, om mijn hoofd leeg te maken en mijn lijf aan te zetten. Dit doe ik graag langs de Rotte in Rotterdam, maar als het even kan liever in de bossen op de Veluwe omdat ik er steeds meer achter kom hoe prachtig de Nederlandse natuur is.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

Maarten: “Mijn quilty pleasure song is Show Me Love en is de eerste single van de Amerikaanse dancezangeres Robin S. Het nummer is garantie voor swingende heupen van iedereen die het hoort!”
Sanne: “Ik doe niet aan ‘guilty’ pleasures, niks om je voor te schamen! The Kooks mag natuurlijk niet ontbreken in de lijst, ‘She moves in her own way’ lijkt me dan een toepasselijke. Heb ik mooie herinneringen aan!”

Manon: “Alle genres zijn welkom, maar ik ben niet zo dol op Nederlandstalige muziek. Ik luister het meeste naar Latin als ik in de auto zit of ga sporten. Crazy in love- Beyonce (feat Jay-Z) wil ik graag toevoegen aan de Morgens spotify list.”

Shereen: “Ik kan denk ik wel 100 guilty pleasure songs opnoemen, maar Lady Hear Me Tonight van Modjo springt er toch wel uit! Als je van dit nummer niet vrolijk wordt, weet ik het ook niet meer.”
Eva: “In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met vrienden een goede maaltijd te nuttigen, dat kan in een restaurant, maar ook net zo leuk thuis. Als het maar eindigt met een klein liedje karaoke. Waarbij mijn guilty pleasure met stip Dancing Queen is van Abba.”

Meer lezen?

Lees meer over de medewerkers van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Tapasya Vreeken

29-03-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met recruiter Karin de Groot

19-03-2024 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Morgens blijft groeien met Ilham, Annemartijn, Niels en Johanna

15-02-2024 4 minuten
Lees meer