Actueel / Team

Morgens krijgt versterking met Martijn Brüls

28-03-2022 < 1 minuutMartijn Brüls

Martijn Brüls, consultant bij Morgens.

Sinds februari 2022 werkt Martijn Brüls bij Morgens. Hiervoor werkte hij vier jaar als IT-consultant bij Baker Tilly. Als consultant heeft Martijn verschillende advies- en auditopdrachten uitgevoerd in allerlei sectoren. Hij haalt veel energie uit het ondersteunen en helpen bij het verbeteren van organisaties.

Wat geeft jou vooruitgangskracht in je werk?

“Vooruitgangskracht is voor mij het continu bezig zijn met ontdekken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Tijdens mijn vorige baan haalde ik er veel energie uit om te zien dat bedrijven met behulp van mijn input en handvaten zichzelf ontwikkelen en verbeteren. Ik krijg veel voldoening uit de waardering die ik van tevreden klanten krijg.”

Wat geeft je vooruitgangskracht in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd ben ik het liefst bezig met voetballen, tennissen, series kijken met mijn vriendin of samen met vrienden afspreken en op stap gaan. Daarnaast vind ik het leuk om spelletjes te spelen en heb ik zeker tijdens corona mijn Playstation veelvuldig gebruikt. Ook vind ik het heerlijk om op vakantie te gaan en daar lekker te wandelen, via ferrata’s te doen en uiteten te gaan. En sinds een aantal jaar heb ik snowboarden ontdekt.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

“Als ik mijn vriendin mag geloven bestaat mijn muzieksmaak alleen maar uit guilty pleasures. Erg lastig om er een te kiezen dus! Numb/Encore van Jay-Z en Linkin Park staat dan toch wel erg hoog op de lijst. Een onverwachtse goede samenwerking tussen een rapper en een rockband. Sindsdien groot fan van Jay-Z en met veel plezier naar een aantal van zijn concerten geweest!”

Meer lezen?

Lees meer over de medewerkers van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Volle kracht vooruit met Telissa Schreuder

03-05-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Nog meer vooruitgangskracht met Wesley Sussenbach

24-04-2024 < 1 minuut
Lees meer
Artikel

Diversiteit en inclusie is geen project met een begin en einde

18-04-2024 < 1 minuut
Lees meer
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer