Actueel / Team

Morgens blijft groeien met Ilham, Annemartijn, Niels en Johanna

15-02-2024 4 minutenMonique Mulder

V.l.n.r.: Ilham Saadane, Annemartijn Baaij, Niels Lammers en Johanna Lagarde.

We zijn trots en blij te kunnen melden dat maar liefst vier nieuwe consultants zijn gestart bij Morgens! We stellen Ilham Saadane, Annemartijn Baaij, Niels Lammers en Johanna Lagarde graag aan je voor:

Waar krijg je vooruitgangskracht van in je werk?

Ilham: “Ik vind het leuk om strategische en tactische adviesrollen te combineren met operationele projecten. Door betrokken te zijn bij het operationele niveau, krijg ik een diepgaand inzicht in de werkelijke stand van zaken op de werkvloer. Dit stelt mij in staat om strategische en tactische adviezen te verankeren in de realiteit en zo effectieve oplossingen te bieden die echt aansluiten bij de behoeften van de organisatie.”

Annemartijn: “Ik krijg vooruitgangskracht in mijn werk door op zoek te gaan naar de kern van het probleem. Dit doe ik het liefst door met de medewerkers in gesprek te gaan en goed te luisteren en te observeren. Als we dan na het vinden van de kern van het probleem samen tot een gedragen oplossing komen is mijn doel bereikt. Althans, bijna dan! Want een ander belangrijk ingrediënt waar ik energie van krijg tijdens mijn werk is gezelligheid en plezier maken met elkaar. Ik vind het belangrijk om dat niet uit het oog te verliezen, hoe druk je ook bent.”

Niels: “Het maakt mij dolgelukkig als mensen een nieuw inzicht of nieuwe vaardigheid inzetten om hun werkende leven makkelijker en leuker te maken. Ook word ik erg blij van mensen die efficiënt, resultaatgericht en harmonieus met elkaar samenwerken.”

Johanna: “Ik haal veel voldoening uit werkprocessen waarin samenwerking centraal staat om tot verfrissende nieuwe concepten met sociale impact voor de samenleving te komen. Helemaal geweldig als dit ook leidt tot een veranderaanpak binnen de organisatie met aanpassingen in de organisatiestructuur, strategie en gedrag.”

Waar krijg je vooruitgangskracht van in je vrije tijd?

Ilham: “In mijn vrije tijd haal ik mijn vooruitgangskracht uit verschillende bronnen. Ik laad op door tijd door te brengen met mijn dierbaren. Of het nu familie is of vrienden, hun aanwezigheid geeft me energie. Ik geniet ook van wandelen aan het strand of in grote steden, waarbij ik me graag onderdompel in de bruisende sfeer van de stad.

Tijdens de lockdown, toen je alleen nog eten en drinken kon afhalen, heb ik met vriendinnen ontdekt dat het geweldig is om wandelend en etend/drinkend een stad te ontdekken. Daarnaast vind ik het heerlijk om op vakantie te gaan, het liefst een combinatie van sightseeing en ontspannen op het strand. Reizen vind ik heerlijk omdat het me de mogelijkheid biedt nieuwe culturen te ontdekken en mijn horizon te verbreden. Een andere creatieve uitlaatklep die is het samen met mijn moeder ontwerpen van jurken. Deze passie verbindt ons op een unieke manier en stelt ons in staat om onze creativiteit te uiten op een manier die onze band versterkt.”

Annemartijn: “In mijn vrije tijd breng ik het liefst tijd door met mijn vrienden en familie. Met hen ga ik graag lekker koken, borrelen of uiteten. Ook een dagje of weekendje weg vind ik heel leuk, een andere stad ontdekken en daar doorheen lopen van terras naar terras vind ik heerlijk. Maar ik kan ook genieten van een dagje thuis, liefst alleen en dan sporten, een serie kijken of in huis rommelen. Even de sociale batterij weer opladen.”

Niels: “In mijn vrije tijd krijg ik vooruitgangskracht van het verbeteren van mijn tijden bij hardloopwedstrijden, activiteiten organiseren met mijn netwerkvereniging, vrijwilligerswerk, wijn en speciaalbier proeven en bakken, koken en lekker eten met mijn vriendin, vrienden en familie. Ook houd ik ervan om tijd alleen door te brengen om rustig te kunnen reflecteren.”

Johanna: “In mijn vrije tijd krijg ik energie van het ‘redden’ van spullen. Mijn recycle-radar draait op volle toeren als ik op straat ben. Vaak is het een kwestie van een kleine reparatie of een goede schoonmaakbeurt en dan heb je iets wat weer als goed als nieuw is. Het meeste geef ik daarna weer weg en soms houd ik het zelf. Zo heb ik laatst een mooi kleed van Loods 5 gered, een grondige schoonmaakbeurt gegeven en nu ligt hij bij ons op de vloer. Daar kan ik dan echt van genieten. Kleding stop ik in een tas van de kledingruilketting (Clothing Loop). Een laagdrempelige manier van kleding ruilen. Goed voor de mens, je portemonnee en de planeet!”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

Ilham: “D’banj van Oliver Twist. Het liedje gaat nergens over maar heeft wel een leuke beat!”

Annemartijn: “Van muziek krijg ik veel energie, zet op een avond discomuziek aan en de sfeer zit er bij mij meteen in! Maar ook van meezingen word ik erg gelukkig (de omgeving wordt daar dan weer niet zo gelukkig van). Met het liedje ‘Unwritten’ van Natasha Bedingfield heb ik mijn stem vaak genoeg schor gezongen, vandaar dat ik die graag wil toevoegen aan de quilty pleasure lijst van Morgens!”

Niels: “Mijn guilty pleasure song is Free Fallin’ van John Mayer. En dan de Live at the Nokia Theatre variant. Heerlijk nummer om even rustig bij te aarden. Mijn oudere broer luisterde vroeger veel naar John Mayer en dat nam ik over – want alles wat hij deed was cool.”

Johanna: “Mijn muzieksmaak is zeer breed. Ik luister naar van alles en nog wat, van hiphop tot grunge en techno. Mijn grootste quilty pleasure is misschien wel alles wat met het Eurosongfestival te maken heeft. Behalve dan dat ik helemaal niets met Abba heb. Ik kan vooral genieten van de show. Hoe extravaganter, hoe beter. Zoals bijvoorbeeld het nummer Slomo van de Spaanse Chanel van een paar jaar geleden. Daarnaast heb ik ook een zwak voor foute R&B nummers, met als klap op de vuurpijl de klassieker Pony van Genuwine.”

Meer lezen?

Lees meer over de medewerkers van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Tapasya Vreeken

29-03-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met recruiter Karin de Groot

19-03-2024 < 1 minuten
Lees meer
Artikel

Morgens gaat samenwerking aan met JINC

19-01-2024 < 1 minuten
Lees meer