Actueel / Team

Morgens blijft groeien: dit zijn Jasmijn en Hileen

25-02-2021 2 minuten

Om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag van klanten moet Morgens blijven groeien. We zijn dan ook blij dat ons team opnieuw wordt versterkt met twee ervaren professionals! Maak kennis met Jasmijn en Hileen. 

Jasmijn Oosterhoff was de afgelopen vijf jaar werkzaam als consultant bij Performation. In deze rol heeft ze diverse projecten uitgevoerd op het gebied van kosten en doelmatigheid in de medisch-specialistische zorg. Daarnaast is ze als Product Owner verantwoordelijk geweest voor propositie- en softwareontwikkeling. Jasmijn is analytisch, betrokken en gedreven. Met haar open houding en enthousiasme weet ze gemakkelijk verbinding te maken. Jasmijn studeerde Management en beleid van de gezondheidszorg aan de Universiteit Leuven.

Hileen Boosman was voor zij bij Morgens kwam werkzaam als project- en programmamanager bij het LUMC. Daar heeft zij gewerkt aan onderwerpen zoals waardegedreven zorg, patiëntgerichtheid en zeldzame ziekten. Hileen is analytisch, resultaatgericht en initiatiefrijk. Haar aanpak kenmerkt zich door enthousiasme, doortastendheid en een persoonlijke benadering. Hileen heeft een master in de Psychologie en is gepromoveerd bij het UMC Utrecht.

Wat geeft jou Vooruitgangskracht in je werk?

Hileen: “De kern van vooruitgangskracht ligt voor mij in verbinding tussen mensen, met de omgeving en met de toekomst. Een project waar ik actief de verbinding heb gezocht was bij de opzet en implementatie van een ziekenhuisbreed patiëntfeedbacksysteem. Hierbij waren veel stakeholders betrokken met verschillende belangen en wensen. Ik ben heel trots op het eindresultaat: een systeem dat door vrijwel alle afdelingen wordt gebruikt met enthousiasme en een gevoel van eigenaarschap.”

Jasmijn: “Vooruitgangskracht betekent voor mij het geven van de juiste handvatten en inzichten om als organisatie zelf verandering en verbetering te realiseren. De afgelopen jaren heb ik als consultant veel ziekenhuizen inzicht gegeven in verbetermogelijkheden in de patiëntenzorg. Via datagedreven onderzoek werd bijvoorbeeld een langere opnameduur bij bepaalde patiëntgroepen aangetoond. Na het delen van dit inzicht zijn oorzaken besproken en onderzocht en heeft het ziekenhuis een verkorting van de opnameduur gerealiseerd.”

En waar krijg je energie van als je niet aan het werk bent?

Jasmijn: “In mijn vrijetijd spreek ik vaak af met vrienden en familie voor een gezellige borrel, een etentje of een potje Catan met gezonde competitie. Vakantiedagen besteed ik graag aan waar ze voor bedoeld zijn: reizen! En dan het liefst naar verre oorden. Het ontdekken van de wereld doe ik tijdens de coronapandemie in het klein, door te wandelen en fietsen over de Hilversumse heide en omstreken. Ook erg mooi!”

Hileen: “Eropuit gaan met familie of vrienden! Uitwaaien op het strand, lekker uit eten, of een avondje dansen met vriendinnen. Ook vind ik het heerlijk om hard te lopen. Dat doe ik het liefst ‘off-road’ door de natuur, luisterend naar een leuke podcast of een lekker muziekje.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

Hileen: “‘Sorry’ van Justin Bieber. Mijn twee kleine meiden vinden het heerlijk om te dansen en dit is één van de nummers die regelmatig voorbijkomt in onze huiskamerdisco.”

Jasmijn: “Ik kies voor een echte 90’s guilty pleasure hit die niet mag ontbreken: Casanova van Ultimate Kaos.”

Meer lezen?

Lees meer over de consultants van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Tapasya Vreeken

29-03-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met recruiter Karin de Groot

19-03-2024 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Morgens blijft groeien met Ilham, Annemartijn, Niels en Johanna

15-02-2024 4 minuten
Lees meer