Actueel / Team

Welkom Monique en Sabrina!

17-01-2020 2 minuten

De groei van Morgens betekent dat er ook meer behoefte is aan ondersteuning. We zijn dan ook blij dat Monique Mulder en Sabrina in ’t Hooft Morgens versterken.

Monique Mulder houdt zich bezig met de marketing en communicatie van Morgens. Zo schrijft en redigeert zij artikelen, verzorgt zij de nieuwsbrieven en is zij actief op de socialmediakanalen van Morgens. Zij heeft na haar studie Communicatie en Vormgeving 2D uiteenlopende functies gehad binnen de online marketing en communicatie en daarmee een brede kennis opgebouwd. Moniques grafische achtergrond geeft haar daarnaast een uitgebreid palet aan vaardigheden die zij nu mag inzetten bij Morgens. Monique is communicatief vaardig, servicegericht en creatief.

Sabrina in ’t Hooft versterkt sinds januari 2020 het office team bij Morgens. Hiervoor werkte zij jarenlang als managementassistente bij de overheid. Zij doorliep onder meer de opleiding tot secretaresse bij Schoevers. Sabrina is enthousiast, leergierig en servicegericht.

Wat geeft jou Vooruitgangskracht in je werk?

Sabrina: “Als managementassistente ben je een echte duizendpoot en moet je snel kunnen schakelen. Om mijn werk goed en snel te kunnen uitvoeren, is het belangrijk dat werkprocessen zo efficiënt mogelijk zijn ingericht. Vooruitgangskracht is voor mij het continu verbeteren van deze processen. Ik krijg energie van plannen, organiseren en veel afwisseling in mijn werkzaamheden. Hoe meer geregel, hoe meer plezier ik eraan beleef.”

Monique: “Vooruitgangskracht betekent voor mij continu ontwikkelen en groeien in mijn vak. Zowel in de breedte als in de diepte. Ik krijg energie van het creëren van pakkende tekstuele en visuele content. Of het nu gaat om het schrijven en redigeren van een artikel of het ontwerpen van een folder of infographic.”

En waar krijg je energie van als je niet aan het werk bent?

Monique: “In mijn vrije tijd krijg ik veel energie van natuurfotografie. Ik vind het heerlijk om wandelingen te maken door een natuurgebied en mooie plaatjes te schieten van dieren of details zoals bloemen en paddenstoelen. Verder bezoek ik graag musea, ga ik naar het theater en lekker uit eten, samen met mijn man, vrienden en familie.”

Sabrina: “Mijn grote passie is reizen, dat geeft mij veel vooruitgangskracht. Het ontdekken van nieuwe plekken, culturen en tradities heeft mij veel geleerd over mijzelf en de wereld om mij heen. Daarnaast houd ik me bezig met yoga, lezen en ben ik graag in de natuur.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

Sabrina kiest voor ‘All I want for Christmas’ van Mariah Carey. Monique gaat voor ‘Pizza Calzone’ van Enge Buren: “Dat is een parodie op ‘Se Bastasse Una Canzone’ van Eros Ramazzotti, die trouwens ook niet misstaat op een guilty pleasure lijst. En over guilty pleasures gesproken; dat is de pizza calzone ook voor mij! Dus als ik het nummer hoor krijg ik er gelijk zin in, en als ik er zin in heb zit ik vrijwel meteen met dat nummer in mijn hoofd.”

#werkenbijmorgensisleuk

Interview

Jeroen en Anna geven Morgens nóg meer vooruitgangskracht

28-06-2022 2 minuten
Lees meer
Interview

Welkom Jennifer Lesmeister

12-05-2022 < 1 minuut
Lees meer
Interview

Jessie blikt na 12 maanden consultancy terug op haar overstap

07-04-2022 3 minuten
Lees meer
Interview

Morgens krijgt versterking met Martijn Brüls

28-03-2022 < 1 minuut
Lees meer