Actueel / Team

Diversiteit en inclusie is geen project met een begin en einde

18-04-2024 < 1 minutenMonique Mulder

Bij Morgens staat alles in het teken van vooruitgangskracht, bij onze opdrachten in de zorg, de overheid en het onderwijs, maar ook intern. Zo zetten wij ons continu in om een diversere en inclusievere organisatie te worden. Consultancy.nl sprak erover met drie medewerkers van Morgens, te beginnen met principal consultant Arash Kargar.

Zo ervaart Arash de cultuur bij Morgens als open en toegankelijk. “Bij Morgens is alles bespreekbaar. Er is ruimte voor vernieuwing, ideeën en andere zienswijzen. Dat betekent niet dat we het altijd met elkaar eens zijn, maar we durven het gesprek aan te gaan – en soms is het uitspreken van ‘agree to disagree’ ook noodzakelijk.”

Hoewel er al mooie stappen zijn gezet om de diversiteit en inclusie bij Morgens te vergroten, is er nog ruimte voor verbetering, vertelt Arash in het interview. Hij is dan ook direct na zijn komst bij Morgens lid geworden van de werkgroep die zich buigt over dit onderwerp. Wil je weten hoe Arash zich inzet en ben je benieuwd naar zijn visie? Lees dan verder op consultancy.nl.

 

Lees het volledige interview met Arash Kargar


“Ik ben wie ik ben, met al mijn zekerheden, onzekerheden, kwetsbaarheden en talenten. En dit alles mag er zijn. Zo kijk ik naar diversiteit en inclusie.”

– Arash Kargar

Meer weten?

Meer weten over diversiteit en inclusie bij Morgens? Neem contact op met Arash Kargar.

Meer lezen?

Lees meer over de medewerkers van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Volle kracht vooruit met Telissa Schreuder

03-05-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Nog meer vooruitgangskracht met Wesley Sussenbach

24-04-2024 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Tapasya Vreeken

29-03-2024 2 minuten
Lees meer